Drame kod Kardashiana: Novi problemi u reality obitelji

letthelordbewithyou/kimkardashian/Instagram
Bivši suprug od Courtney zbog tuge je otišao na rehabilitaciju, a Kim se zaigrala u fotošopu i ostavila prste u kosti. Ljudi su je pitali: Imaš li ti tri ruke?
Vidi originalni članak

Scott Disick, bivši suprug najstarije sestre Kardashian, prijavio se u klinku za rehabilitaciju. Ovaj, nekima omiljeni član obitelji, dugo se bori s vlastitim problemima. Nakon nagađanja razloga zbog kojih se prijavio u klinku, saznala se istina. Prijavio se kako bi se liječio od trauma iz prošlosti, piše Cosmopolitan.

Jako je patio

Disickova odvjetnica u priopćenju je navela da je Scott dugo patio i da nije otišao na rehabilitaciju zbog ovisnosti o supstancama. Nakon velikog pritiska javnosti i zadiranja u privatnost istu klinku je i napustio.

Fotošop Kim

Istovremeno, još jedna članica obitelji puni novinske stupce. O kome drugom je riječ nego o Kim Kardashian. Slavna Kardashianka ponovno je uhvaćena u fotošopiraju slika, javlja Cosmopolitan.

Naime, Kim je na Instagramu objavila fotku koja nije prošla nezapaženo. Njeni pratitelji su primijetili neobične detalje na zmijskom outfitu.

Kim je za fotku obukla zmijski outfit te u istom tonu 'ukrasila' kosu. No promakao joj je sitan detalj. Njeni fanovi su joj u kosi primijetili nokte. Ovo su samo neki od komentara:

"Vidite li i vi nokte u njenoj kosi?"

"Zašto imaš nokte u kosi, imaš li tri ruke?"

"Kim ima nokte u kosi!"

Iako su je ljude ovaj fail šokirao, nije ih i iznenadio. Na njihovim profilima su viđali i veće pogreške.

 

Pogledaj novu epizodu Ekskurzije u karanteni na JoomBoos YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr