Druga sezona Squid Gamea i službeno je potvrđena

screenshot/youtube
Prva sezona korejske serije 'Squid Game' najgledanija je 'strana' serija na Netflixu, a sada je potvrđen dolazak i njene druge sezone!
Vidi originalni članak

Nešto više od osam mjeseci nakon što je najavljena druga sezona korejske serije 'Squid Game', sada je Netflix službeno potvrdio njen izlazak, piše Popsugar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

"Na svoja mjesta. Priprema. Zeleno svjetlo. Squid Game se nastavlja", Netflix je poručio svim obožavateljima ove serije. 

"Bilo je potrebno 12 godina kako bi prva sezona 'Squid Gamea' ugledala svjetlo dana. Ali, bilo je potrebno samo 12 dana da 'Squid Game' postane najgledanija Netflixova serija na svijetu. Kao pisac, redatelj i producent serije, zahvaljujem se svim fanovima diljem svijeta. Hvala što gledate i volite ovu seriju", poručio je Hwan Dong-hyuk, pisac, redatelj i producent 'Squid Gamea'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Squid Game (@squidgamenetflix)

"I sada, Gi-hun se vraća. Front Man se vraća. Druga sezona stiže. Čovjek u odijelu s ddakjijem bi se mogao vratiti. Također, bit ćete upoznati s Young-heeinim dečkom, Cheol-suom. Pridružite nam se u novoj rundi", dodao je.

Točan datum izlaska nove sezone još nije poznat, a s obzirom na to da je Dong-hyuk za Variety rekao da mu se ne žuri s njenim raspisivanjem, malo je vjerojatno da će izaći prije 2023. godine. 

 

Uključite se na premijeru prve epizode serije 'The Outsiders'!

Posjeti joomboos.24sata.hr