Dva zlata i bronca: JoomBoos opet među najboljima!

JoomBoos, Pixell, Canva
JoomBoosov 'Konačni obračun' osvojio je dva zlata i jednu broncu u sva tri finala za koja je nominiran na prestižnom svjetskom natjecanju Native Advertising Institutea u Berlinu
Vidi originalni članak

Originalan YouTube serijal JoomBoosa 'Konačni obračun' osvojio je dva zlata i jednu broncu u sva tri finala za koja je nominiran na prestižnom svjetskom natjecanju Native Advertising Institutea u Berlinu!

Naš serijal bio je nominiran te je osvojio dva zlata i broncu u kategorijama Best use of Influencer, Best Use of YouTube i Best Use of AFP Web TV, a isti taj serijal radili smo u suradnji sa Cedevitom.

Neopisivo smo ponosni na nagrade koje je 'Konačni obračun' osvojio te na činjenicu da je prepoznat naporan rad, trud i kreativnost koja je uložena u ovaj poseban projekt, a ponos je time veći što su u konkurenciji s JoomBoosom bile velike medijske kuće poput New York Timesa i CNN-a.

Samo podsjećamo; prošle godine je JoomBoos osvojio tri nagrade na istom natjecanju za prvu originalnu YouTube seriju u regiji, 'Isti san', u kategorijama Best Use of Influencer, Best Use of AFP Web TV i Best Use of YouTube. Dosad je JoomBoos, pak, osvojio sve skupa 12 prestižnih nagrada na raznim važnim natjecanjima.

Ove najnovije nagrade samo su nam dodatno priznanje za sve ono što cijeli JoomBoos tim radi i drago nam je da se taj trud iznova i iznova prepoznaje. Trudit ćemo se stoga i dalje producirati kvalitetan i prepoznatljiv autorski sadržaj za sve koji nas redovito pratite, podržavate i volite!

Posjeti joomboos.24sata.hr