Egipat: Rastaje se od muža jer joj nije htio kupiti tortilju

recipetineats.com
Mlada žena podnijela je zahtjev za razvod samo nekoliko mjeseci nakon vjenčanja, jer joj muž nije htio kupiti za jesti.
Vidi originalni članak

Postoje doista bizarni razlozi zašto prekinuti s nekim, pa čak se i rastati. Sjećaš se one priče kad se frajer rastao od žene jer mu je prodala profil na video igri? 

Donosimo ti još jednu sasvim bizarnu priču. Naime, žena je odlučila podnijeti zahtjev za razvod nakon što joj je muž odbio kupiti Shawarmu. Shawarma je tradicionalno istočnjačko jelo koje izgledom podsjeća na tortilju, a sastoji se od miješanog mesa sa zeljem i povrćem po želji. 

Sud u Egiptu je tako primio slučaj u kojem je mlada žena Sameeha zatražila razvod braka zbog Shawarme. Rekla je kako je incident sa Shawarmom bila samo kap koja je prelila čašu.

Sameeha se udala za Ahmeda nakon samo dva mjeseca poznanstva, što se pokazalo kao kobna pogreška. Ovaj par totalno se razlikovao jedan od drugog, a sve je počelo s tim kad joj je Ahmed rekao da on ne voli izlaziti van jer smatra to bacanjem novaca.  

- On je škrt. Broji nam i kriške kruha koje dnevno pojedemo - uzrujano objašnjava Sameeha i dodaje da kad je pojela krišku kruha bez njegovog znanja da joj je muž poludio i počeo vikati na nju.

- Rekao mi je da ću do kraja tjedna jesti samo rižu - prisjeća se.

 Sameeha se požalila svojoj obitelji, no rekli su joj da bude strpljiva i da će se on s vremenom promijeniti. 

To se nije dogodilo. A onda jedne večeri Sameeha je nagovorila Ahmeda da otiđu na piće do grada kako bi uhvatili malo svježeg zraka. Pristao je po prvi put otkako su u braku. Nakon što su otišli u grad, Sameeha je željela pojesti Shawarmu, no Ahmed je odmah rekao da ništa od toga. 

- Optužio me da ga iskorištavam i optužio da kako sam mogla kupiti sok i sendvič u jednom danu, a onda me nazvao licemjernom - rekla je na rubu suza. 

Sad joj je prekipjelo i traži razvod. Pa ti nemoj kupiti ženi sendvič...

Ne propustite urnebesnu JoomBoosovu seriju “Prank’d” subotom u 11 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Spremite se na hrpu smijeha i neugodnih iznenađenja. Matija prijatelje, ali i obične ljude plaši, tjera u plač, dovodi do trenutka zbunjenosti i ludila, ali nikad ne prelazi granicu. Gotovo nikad...

 

Posjeti joomboos.24sata.hr