Elena iz Outsidera: 'Voljela bih biti kraljica Elizabeta II.'

SANDRA ŠIMUNOVIĆ/PIXSELL
'Elena i ja smo zapravo dosta slične, moram vam to priznati', ispričala je Noa Fischer, koja u The Outsidersima igra ulogu glavne pozitivke. Evo što je još otkrila ekipi 24sata u odgovorima na '24 pitanja'
Vidi originalni članak

Noa Fischer, koja glumi Elenu u hit JoomBoosovoj seriji 'The Outsiders', odgovorila je na 24 pitanja za YouTube kanal 24sata Oriđiđi produkcije. Otkrila je kako je dobila ulogu u seriji, kakva je bila atmosfera na snimanju i koliko se ona u privatnom životu razlikuje od lika Elene koju glumi, to i mnogo više otkrila je u ovom iskrenom intervjuu.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Originalno sam išla na audiciju za Ninu, ali sam dobila ulogu Elene i to mi se sad, iskreno, više sviđa. Bilo mi je iznenađenje kad sam saznala da sam dobila ulogu, jer nisam očekivala, ali sve se super posložilo", ispričala je mlada, talentirana glumica koju svakog četvrtka pratimo u novim 'The Outsiders' avanturama. A Noa u stvarnom životu se, zapravo, ne razlikuje toliko od uloge koju igra.

"Moram priznati da smo Elena i ja zapravo dosta slične", objasnila je. Na setu joj je bilo sjajno, a najviše pamti dan kad su snimali vožnju na biciklu.

"Snimala sam scenu na biciklu, pala sam i razbila se. Definitivno ću se toga uvijek sjećati", ispričala je Noa, koja bi, da može biti bilo tko na jedan dan, bila kraljica Elizabeta II.

Što je još ispričala ekipi iz 24sata Oriđiđija i kakvih se još avantura sa snimanja The Outsidersa prisjetila, pogledajte u videu.

Pogledajte treću epizodu Pidžama Talksa: 

Posjeti joomboos.24sata.hr