Ema Luketin nakon prekida s Jankom pronašla novu ljubav?

ema luketin/instagram
Čini se da je, dva mjeseca nakon što je okončala svoju vezu s influencerom Jankom Janićem, influencerica Ema Luketin ponovno zaljubljena, barem ako se pita njezine fanove, jer ona sama to nigdje nije potvrdila
Vidi originalni članak

Zagrebačka influencerica Ema Luketin i influencer Janko Janić bili su jedan od najpopularnijih domaćih parova sve dok, prije dva mjeseca, nisu obznanili da je njihovoj vezi došao kraj. No, čini se da je Ema već pronašla novu ljubav, ako je pitati njezine fanove koji su to zaključili prema njezinim objavama na društvenim mrežama.

Naime, kako piše RTL.hr, mnogi smatraju kako je Ema u vezi s beogradskim fotografom Dušanom Petrovićem. 

Ova nagađanja počela su nakon što je su Ema i Dušan zajedno bili na putovanju u Egiptu sa skupinom drugih influencera te nakon što su, u jednom videu, priznali da su oboje zaljubljeni, ali nisu željeli reći u koga. 

Nakon toga bili su i na ljetnom krstarenju po Jadranu, što je samo pojačalo nagađanja. 

@emaluketin

 

♬ original sound - .sp33d.s0unds0

Ema je nedavno na TikToku objavila trending video u kojem je usporedila kakve joj je poruke pisao bivši partner (u ovom slučaju je, nagađa se, mislila na Janka) te kakve joj poruke piše nova simpatija (neki fanovi misle da je ta nova simpatija upravo Dušan). Prve su poruke bile 'hladne', dok su druge poruke 'toplije i pune komplimenata'. Tako su joj fanovi u komentarima počeli pisati: "Opa, čini se da je Duško romantičniji od Janka i da dijeli ljepše komplimente".

Podsjećamo, Ema je s Jankom u vezi bila četiri godine, a od toga su dvije godine živjeli zajedno, a prekinuli su nakon ranije spomenutog putovanja u Egipat. 

Iako ni Ema ni Dušan nisu potvrdili glasine o zaljubljenosti, fanovi svakim danom sve više vjeruju u teoriju da bi to moglo biti istina. A što vi mislite? 

 

Pogledajte drugu epizodu Outsidera!

Posjeti joomboos.24sata.hr