Emily iz 'Slatkih malih lažljivica' čeka drugo dijete

DPA/Pixsell
Glumica Shay Mitchell, najpoznatija po svojoj ulozi Emily Fields u seriji 'Slatke male lažljivice', na svom je Instagramu podijelila vijest da čeka drugu bebu
Vidi originalni članak

Zvijezda serije 'Slatke male lažljivice', glumica Shay Mitchell, na svom je Instagramu podijelila sretnu vijest o tome da ona i njezin dugogodišnji partner, Matte Babel, očekuju drugo dijete, piše People

U emotivnoj objavi, Shay je ispričala kako joj je pomalo teško slaviti ovu radosnu vijest s obzirom na to da je prije nekoliko dana izgubila baku s kojom je bila iznimno povezana. 

"Reći 'zbogom' voljenoj osobi dok u isto vrijeme osjećaš radost dolaska novog života na svijet je, zapravo, jedan veliki krug života. Ovo je najizazovnija situacija s kojom sam se dosad morala nositi. Ne mogu ne pomisliti da je Svemir cijelo vrijeme ovo planirao jer je znao da će mi u životu trebati neka radost da ublaži bol gubitka jedne od najvažnijih osoba u mom životu", napisala je Shay.

Shay nije otkrila spol bebice niti kada bi trebala stići na svijet, ali smo sigurni da se njezina dvogodišnja kći Atlas Noa već naveliko raduje bratu ili sestri!

 

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Posjeti joomboos.24sata.hr