Evo kakav će vam biti horoskop za Valentinovo!

Canva/Opinionstage
Danas je Valentinovo, ali ti si još u totalnoj neizvjesnosti jer ne znaš što očekivati na ovaj romantični dan? Možda tvoj horoskop zna nešto... Ako te zanima što točno tvoj horoskop 'ima za reći', nastavi čitati
Vidi originalni članak

Danas obilježavamo Valentinovo i sigurni smo da se mnogi pitaju što ih sve očekuje na ovaj romantični dan. Kao i uvijek, odgovore na to pitanje donosi nam horoskop. Stoga, ako te zanima kakve sve uzbudljive situacije, bilo da si solo ili u vezi, možeš očekivati danas, nastavi čitati jer smo na Cosmopolitanu pronašli odgovore.

1. Ovan 

Ovnovi, pripremite se za zabavu! Čak i s prilično gustim rasporedom obaveza, danas ćete naći barem malo vremena za zabavu i dobar provod. Ako ste zauzeti, pripremite se na uzbudljiv spoj sa svojom boljom polovicom, a ako ste solo, izađite iz svoje zone komfora pa makar to značilo da se u valentinovski izlazak zaputite sami. Tko zna, možda ćete se kući vratiti u paru...

via GIPHY

2. Bik

Bik će ovo Valentinovo provesti kod kuće. No, to nipošto ne mora značiti da će mu biti dosadno. Zauzeti pripadnici ovog horoskopskog znaka uživat će u večeri uz svijeće sa svojom boljom polovicom, a oni slobodni priredit će najbolji pidžama party za svoju, također solo, ekipu. 

3. Blizanci

Blizanci danas mogu očekivati puno razgovora. No, to ne mora nužno značiti nešto loše. Oni koji su već dugo zauzeti, svoj bi odnos razgovorom mogli podići na jednu, sasvim novu, razinu, a oni koji su solo iznenada bi mogli osjetiti potrebu da nekome, sasvim otvoreno, priznaju svoje osjećaje.

via GIPHY

4. Rak

Za rakove bi ovo moglo biti Valentinovo za pamćenje. Planeti su se pobrinuli da zauzeti rakovi svoje odnose podignu na više razine, a oni koji su slobodni, možda to uskoro više neće biti.

5. Lav

Lavovi su ovih dana zatrpani poslom preko glave pa im je ovo podsjetnik da ipak ne zaborave proslaviti današnji dan. Također, lavove je važno podsjetiti na to da se, ako ovih dana dođu u kontakt s bivšim partnerom, prisjete da su im oni bivši s razlogom. Zaista nije vrijedno proživljavati drame na Valentinovo, zar ne?

via GIPHY

6. Djevica

Solo djevice bit će glavne zvijezde ovog Valentinova! Tako da, savjetujemo vam da skupite svoju, jednako tako solo, ekipu i priredite najluđi tulum koji nitko neće moći zaboraviti.

7. Vaga

Kada je o vagama riječ, ovog Valentinova bi bilo najbolje držati se one 'dom je tamo gdje je srce'. Stoga, drage vage, bilo da ste solo ili zauzete, ovaj Dan zaljubljenih u potpunosti prilagodite sebi i provedite ga tamo gdje se osjećate najbolje i najopuštenije.

via GIPHY

8. Škorpion

Škorpioni su ovog Valentinova najviše željni pažnje i razgovora. Upravo zato ćemo danas mnoge škorpione vidjeti na najtrendi mjestima u gradu i s ljudima do kojih im je najviše stalo. Bilo da je to bolja polovica ili najbolji prijatelji.

9. Strijelac

Strijelac će danas uvidjeti kako bi bilo dobro da malo proširi svoje vidike pa će tako svojoj boljoj polovici pripremiti iznenađenje koje ne bi očekivala niti u najluđim snovima. Naravno, iznenađenje će biti apsolutno savršeno što će i strijelcu donijeti puno benefita u nastavku veze.

via GIPHY

10. Jarac

Jarac će ovog Valentinova dobivati puno pažnje i to većinom od onih koji žude da budu s njim u vezi. Naravno, na jarcu je da odluči kako će na tu pažnju reagirati i hoće li uopće nekoga pustiti u svoj savršeni solo svijet. 

11. Vodenjak

Iako vodenjak baš i ne prati trendove i nije mu naročito stalo do Valentinova, ipak bi bilo dobro da obrati pažnju na neke osobe koje mu se ovih dana pojavljuju u životu. Mogle bi imati vrlo važno značenje za njega.

via GIPHY

12. Ribe

One ribe koje su u potrazi za ljubavlju, uskoro bi mogle upoznati nekoga tko će ih u potpunosti oboriti s nogu. S druge strane, zauzete ribe će uživati u svojim savršenim vezama na kojima im svi zavide. 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr