Evo kako se Hailey Bieber provodi u karanteni

haileybaldwin@instagram
Stroge mjere samoizolacije, uvedene zbog korona virusa, nisu zaobišle ni svjetske zvijezde, a kako se u svemu tome snašla Hailey Bieber vrijeme je da saznaš...
Vidi originalni članak

Vjerujemo kako ti nije lako nositi se s činjenicom da moraš biti zatvoren u svoja četiri zida čitav dan i mnogi psiholozi savjetuju da ostanemo pribrani i smireni u periodu koji je pred nama, no kako piše Cosmopolitan, čini se kako Hailey Bieber zapravo uživa u svakom trenutku koji provodi sa suprugom Justin Bieberom u samoizolaciji i ne pada joj nimalo teško.

via GIPHY

U svom obraćanju fanovima putem Instagram Livea, podijelila je kako se zapravo nikada nije osjećala bolje i ispunjenije nego sada. Također, priznala je kako je u početku bila pomalo tjeskobna misleći kako se neće dobro osjećati zatvorena u kući, no kako je vrijeme odmicalo, uvidjela je sve pozitivne strane ovakvog načina života.

Ima više vremena za sebe, Justina i Tik Tok

Dodala je kako sada ima puno više vremena, kako za sebe, tako i za Justina. Njihov odnos se još više poboljšao, a i zabavljaju se stvaranjem Tik Tok sadržaja.

Kako provode vrijeme zajedno i koliko uživaju u zajedničkoj samoizolaciji, svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama.

Naravno, moramo uzeti u obzir kako je kuća u kojoj boravi s Justinom poprilično velika i sadrži mnoge zabavne sadržaje, poput bazena na otvorenom i igraonice, no svakako je dobro to što je u ovoj situaciji odlučila biti fokusirana na sve pozitivne strane samoizolacije.

 

Prijavi se na show 'Vrijeme da zablistaš' i postani nova glazbena zvijezda!

Posjeti joomboos.24sata.hr