Evo koje zvijezde iz Stranger Thingsa su u vezi

finnwolfhardofficial/instagram
Treća sezona serije donijela je i neke nove parove, a mi ti otkrivamo tko je od glumaca u privatnom životu sretno zaljubljen, a tko je solo.
Vidi originalni članak

Evo ljubavnih statusa glumaca tvoje omiljene serije:

Millie Bobby Brown

Millie je prvo bila u vezi s pjevačem Jacobom Sartoriusom, a kasnije se šuškalo da joj je nova ljubav Romeo Beckham. Iako njihova veza nikada nije potvrđena, internet svijet i dalje misli da su bili skupa.

Finn Wolfhard

Finn je svima jasno do znanja da je solo. Kako? Tweetao je: "Nemam curu. Ja sam samo dječak!"

Preslatkooo...

Gaten Matarazzo

Gaten i njegova cura Lizzie Yu zajedno su već više od godinu dana. Bili su totalno slatki na fotkama s maturalne. Osim toga, Gatenova obitelj jako voli Lizzie, a ona se super slaže i s drugim glumcima iz serije.

Caleb McLaughlin

Iako je Caleb u seriji u najslađoj vezi ikad, u privatnom životu je solo. Ili barem ne objavljuje nikakve informacije o tome online. Hmm...

Noah Schnapp

Iako nikada nije potvrđeno, 2017. godine su kružile glasine da je Noah u vezi s Millie. No, možda su samo bili super prijatelji. U to vrijeme je u intervjuu rekao da nema curu, ali da bi dejtao obožavateljicu... Opa!

Sadie Sink

Sadie je, baš kao i većina njezinih kolega, solo. No, internet obožava njezin BFF odnos s Millie Bobby Brown.

Natalia Dyer i Charlie Heaton

Ne samo da su skupa u seriji, već su ovi glumci par i u stvarnom životu. Nije poznato koliko su dugo skupa jer u početku svoju vezu nisu priznali javnosti. No, postoje dokazi da su zajedno još od 2016. godine.

Joe Kerry

Joe ima curu i to već neko vrijeme. On i glumica Maika Moore upoznali su se na setu filma 'After Everything', a ona se pojavila i na premijeri treće sezone 'Stranger Thingsa'. 

Dacre Montgomery

Dacre dejta Liv Pollock koja se bavi modelingom. Ona je iz njegove rodne Australije, a upoznali su se na društvenim mrežama. Nedavno se preselila u SAD pa izgleda da im je veza sve ozbiljnija i ozbiljnija.

Maya Hawke

Očito su svi stariji glumci iz serije u sretnim vezama. Iznimka nije ni Maya Hawke koja je u ozbiljnoj vezi s Gusom Wennerom. Svoju ljubav se ne srame pokazivati na društvenim mrežama.

Svi su nam preslatki!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr