Evo tko je nova cura koju je Voyage dugo skrivao

voyage, djina dzinovic/Instagram/Canva
Mladi srpski reper Voyage prošle je godine prekinuo dugogodišnju vezu s pjevačicom Anđelom Ignjatović poznatijom kao Breskvica, a sada je otkriveno tko je njegova nova djevojka koju je neko vrijeme skrivao od očiju javnosti
Vidi originalni članak

Mladi pjevač Voyage i kći pjevača Harisa Džinovića, Đina Džinović više ne kriju da su u vezi, piše 24sata.

Kako pišu srpski mediji, influencerica i pjevač navodno su izmjenjivali nježnosti nasred ulice, a prije toga su tvrdili da su više kao brat i sestra, a ne ljubavni par.

Voyage i Đina navodno su večerali u jednom restoranu na Gardošu, a po ponašanju je bilo jasno da su u emotivnoj vezi. Kako izvor tvrdi, kasnije su šetali zagrljeni po Zemunu, a u jednom trenutku su se prepustili i strastima i sočnim poljupcima.

"Svima koji su se te noći zatekli na Gardošu bilo je jasno da su njih dvoje u vezi, daleko je to od prijateljstva. Poslije romantične šetnje oni su, držeći se za ruke, došli u restoran. Sjedili su jedno pored drugog, često su se grlili, a u jednom trenutku pao je i poljubac", ispričao je izvor za srpske medije.

"Bili su baš opušteni, jer je lokal bio skoro prazan. Poslije večere, zagrljeni su otišli, sve vrijeme su se smješkali jedan drugom", dodao je izvor. 

 

Poslušajte novu JoomBoosovu navijačku pjesmu!

Posjeti joomboos.24sata.hr