Evo tko je prvo trebao glumiti u 'Zvijezda je rođena'!

lady gaga / instagram
Malo nam je ipak drago da im nisu 'oteli' ove uloge, jer su Gaga i Cooper zablistali
Vidi originalni članak

Film 'Zvijezda je rođena' već je neko vrijeme hit u kinima i svi već jako dobro znamo da u njemu glume izvanredna Lady Gaga i opet odličan Bradley Cooper. No, jeste li znali da u ovoj novoj verziji tog filmskog hita uopće nisu trebali biti njih dvoje?

Jennifer i Will?

Naime, prvotno su uloge Jacksona Mainea i Ally trebali igrati Will Smith i Jennifer Lopez. "Will i ja razgovarali smo o tome i počeli razvijati scenarij. No, nikad to nije baš zaživjelo. Ali tako je to s ovakvim projektima", objasnila je Jennifer za Extra TV.

I, iako su nam i Will i Jennifer sjajni, ipak nam je mrvicu drago što su uloge na kraju preuzeli Gaga i Cooper, a vjerojatno i njima samima, s obzirom da su ih te uloge vinule u još više zvijezde.

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji božićni party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti!

Posjeti joomboos.24sata.hr