Fanovi misle da su se James i Millie Bobby Brown posvađali

james charles/Instagram
Nama se ovo čini jako nategnutim... Što vi mislite?
Vidi originalni članak

Zamisli da ti je Millie Bobby Brown frendica? Genijalno, znamo. Tko se ne bi htio družiti s genijalkom koju gledamo u jednoj od najboljih serija trenutno, Stranger Thingsu... No, čini se kako ona ipak ne bi prihvatila baš svakoga za prijatelja. Ili su to neki fanovi samo tako zaključili.

Naime, Millie je snimala live na svom Instagramu i na isti joj je James Charles, beauty guru i bog makeupa, predložio da naprave collab. No, ona nije izgledala pretjerano zainteresirano, misle neki obožavatelji.

Pogledajte prvo njezinu reakciju taman u to vrijeme kad je James postavio pitanje:

Taman kad se na ekranu pojavilo njegovo pitanje, Millie je složila neku čudnu facu i izgledala je ili potpuno nezainteresirano ili potpuno zbunjeno. Ili oboje u isto vrijeme.

Teorije zavjere

Naravno, neki fanovi su odmah pomislili da je ovako reagirala te ga izignorirala jer ne voli Jamesa i ne pada joj na pamet raditi collab s njim. Ali možda je ipak samo riječ o tome da nije vidjela njegovo pitanje...

James je njezin veliki fan

James je, pak, veliki Milliein fan još od 2018. godine. Prošle godine je tweetao kako misli da je ona pravi anđeo na Zemlji, a fotkali su se i na Coachelli, što cijelu priču o njihovoj 'svađi' čini malo vjerojatnom.

Također, u prilog ovoj drugoj teoriji ide i Jamesov nedavni video u kojem je pokazao poruke koje je razmijenio s Millie na Instagramu.

Nedavno su se malo dopisivali 

On se njoj javio i tražio je preporuku rumenila, a ona mu je odgovorila da joj se super Charlotte Tillbury i da bi on izgledao "preeekrasno" s tim rumenilom, ali i bilo kojim drugim, javlja Seventeen.

Jako nategnuta priča

Ipak, neki fanovi i u ovome vide problematiku. Naime, zaključili su da su njezini odgovori u DM-u 'prekratki', pa to možda govori da ga ne voli... Ajoj. Baš su uporni.

via GIPHY

Ni James ni Millie nisu komentirali ove glasine, a i nama, iskreno, zvuče baš nategnuto. Što ti misliš?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr