Fashion guru o modi Šuputice na Supertalentu: Top ili flop?

majasuput@instagram
Maja se trudi biti drugačija i u trendu, ali ponekad se i sama u svemu tome izgubi. U serijalu 'Fashion Buzz'koji se prikazuje na YouTube kanalu 24sata pogledajte modnu kritiku na njezin stil na Supertalentu
Vidi originalni članak

"Njima četvero za stolom ustvari se najviše vide glave, a manje odjeća, pa je tako svatko izvukao svoj adut. Davor Bilman se sjaji, Janko Popović Volarić je ljepuškasti pa puca na tu kartu, a Martina Tomčić je odlučila skrenuti pažnju sa zalizanim frizurama. Zato je Maja iskoristila priliku. Radi lude frizure, stavlja umetke i ukrase. Tu je i svih mogućih divljih životinja, poput leoparda ili zebre te kruna, cvijeća ili pletenica...", rekao je Boris Banović.

Video pogledajte ovdje:

U 'Fashion Buzzu' prokomentirao je stajling Maje Šuput, a osvrnuo se i na ostale članove žirija u Supertalentu.

Izabrao je njezine najupečatljivije kombinacije i shvatio da Maja jako voli eksperimentirati. Naravno, ponekad i pogriješi, ali pohvalio je njezin razigrani stil. 

"Maji skidam kapu na tom silnom presvlačenju i mijenjanju kreacija jer se vidi da stvarno ulaže puno truda u sve to. Ima tu posla, treba se namontirati svaki dan", rekao je te dodao da je to što ona nosi visoka moda za razliku od Martininih zavjesa.

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

Posjeti joomboos.24sata.hr