Fatalna učiteljica: Zavela učenika (14) i slala mu gole fotke

Facebook/DuaneGoins
Dječak je sve priznao roditeljima kad su ga pritisnuli zbog loših ocjena
Vidi originalni članak

Amerikanka Stephanie Peterson (26) iz New Smyrnije na Floridi završila je iza rešetaka jer se sumnja da je zavela 12 godina mlađeg dečka.

Vezu sa učenikom (14) započela je u studenom, no sve se saznalo kad je on priznato roditeljima što se događa nakon što su ga pritisnuli zbog sve lošijih ocjena u školi.

Profesorica, koja se priključila sve većem broju profesorica zavodnica, udana je no ni to je nije spriječilo da flerta sa maloljenim dječakom. Navodno je sve počelo tako da mu je slala svoje gole fotke. 

Ubrzo zatim počeli su se nalaziti. Navodno je dolazila po njega pred kuću kako bi mogli biti nasamo. Branila mu je i da ikome govori za njihovu vezu, a dečko tvrdi i da mu je "dala marihuanu i zdjelu u kojoj to može pušiti". 

Peterson je dala otkaz dan prije uhićenja, a i ona i njen suprug, koji je vatrogasac, izbrisali su profile na društvenim mrežama. 

Ne propustite urnebesnu JoomBoosovu seriju “Prank’d” subotom u 11 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Spremite se na hrpu smijeha i neugodnih iznenađenja. Matija prijatelje, ali i obične ljude plaši, tjera u plač, dovodi do trenutka zbunjenosti i ludila, ali nikad ne prelazi granicu. Gotovo nikad...



Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  
 

Posjeti joomboos.24sata.hr