Frank Batelić zablistala u predivnoj vjenčanici!

Iako je bilo najavljeno kako će Franka biti u kreaciji ENVY ROOM-a, Franka se prvo pojavila u vjenčanici pznate dizajnerice Caroline Herere..
Vidi originalni članak

Tek se nakon ponoći odjenula u posebnu kreaciju koja se mjesecima izrađivala samo za ovaj dan.. 

Pjevačica je za svoj najvažniji dan odabrala bijelu haljinu ukrašenu čipkom, a stajling je upotpunila sandalama i velom u istoj boji.

 

Kad već pričamo o njihovom bjenčanju, bitno je navesti kako je ovaj  mladi par izbarao je i neobično prstenje, kako i priliči ljudima koji prate trendove. 

 

Inače, osim Franke, u vjenčanicama koje potpisuje Herrera udavale su se, između ostalih, i pjevačica Jessica Simpson te Olivia Palermo.

Zanimljivo, Herrerinu kreaciju nosila je i Bella iz 'Sumrak sage' koju tumači Kirsten Stewart kada se u filmu udavala za svog odabranika Edwarda Cullena (Robert Pattinson).

 

Franka Batelić (26), Vedran Ćorluka (32) i njihovi gosti 'zapalili su' Villu Meneghetti - pa ovo vječanje možemo zvati Vatrenim! 

Pjevali su uglas s Tonijem Cetinskim, a na plesni podij ih je odvukla i pjesma E.T.ja - Tek je 12 sati!

Sve slike i videe sa tuluma stavljali su na Instagram, pa smo imali osjećaj kako smo i mi tamo s njima! 

Jedva čekamo i službene fotke Marka Marinkovića, koji je fotografirao cijelo vjenčanje.

Sretno mladenci!

SLIKAJ SE S TETOVAŽAMA IZ VIDEOSTAR MAGAZINA I OSVOJI JOOMBOOS ŠALICU! Odaberi tetovažu po svojem ukusu, fotkaj se i sliku objavi na Instagram s hashtagom #videostarmagazin. SRETNO!

"Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima te super poklone - originalne tetovaže kakve imaju naši YouTuberi.

 

Posjeti joomboos.24sata.hr