Friendship goals: Vatreni su tim i izvan terena

marcelo_brozovic@instagram
Lovren, Vrsaljko, Modrić, Kovačić, Ćorluka... Mogli bi nabrajati do beskraja. Prvo što ti padne napamaet kad čuješ ta imena su nogometaši, ali jesi li znao da su oni pravi tim i izvan terena? Prijateljstvo Vatrenih fkt je pravo i malo smo ljubomorni što se ne možemo družiti s njima!
Vidi originalni članak

Svi sada već znaju dečke iz naše nogometne repke, ali ne zna svatko da se izvan terena slažu jednako dobro kao i na terenu, jedino s malo više zabave i manje ozbiljnosti i koncentracije.

Osim druženja u svlačionicama i za vrijeme Svjetskog prvenstva, Vatreni uglavnom provode ljeto skupa.

Pogledaj samo kako se Modrić, Brozović i Kovačić odmaraju negdje na moru. Da barem mi možemo s njima...

 

Kako to da Kovačić ima tako kratku kosu?! Hmm... Pa možda se netko odlučio igrati frizera, a taj netko je Šime Vrsaljko. 

Nakon jako loše frizure, Šime je morao malo "popraviti" Matea.

Je l' Šime proful'o profesiju? Ma nee, samo mu sve ide od ruke.

Šime voli mašinicu, ali joj ne da blizu sebi. Okej je šišati frendove, ali ni slučajno da bi netko takao njegove brčiće! Izgleda da se Brozović slaže s njim.

 

Naravno, tu su bili i Perišić i njegova žena, a Franka i Vedran svoje su fanove stalno updateali na Instagramu.

❤️😘😁🇭🇷

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Dečki čak i imaju grupnu omiljenu pjesmu....

Ali, tko kaže da su samo Marica i Nije u šoldima sve omiljene pjesme naših Vatrenih? Poslušaju oni i Franku tu i tamo. Pogotovo kada putuju avionom.

 

A sad stvarno, tko ne bi htio biti dio ovakve ekipe?? Tko kaže ne, taj mulja!

 

Ipak, nakon svega, ovo svjetsko prvenstvo jako je zbližilo naše Vatrene i cijeloj Hrvatskoj je drago gledati kako imamo jedan od najsložnijih timova na svijetu.

Dečki su baš kao i svaka ekipa frendova, vole se zabavljati, tu su jedni za druge, a jedino što ih odvaja od tebe i tvojih bff je to što su drugi u svijetu u nogometu.

Bi li volio provesti barem jedan dan s Vatrenima i biti dio ekipe? 

 

SLIKAJ SE S TETOVAŽAMA IZ VIDEOSTAR MAGAZINA I OSVOJI JOOMBOOS ŠALICU! Odaberi tetovažu po svojem ukusu, fotkaj se i sliku objavi na Instagram s hashtagom #videostarmagazin. SRETNO!

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima te super poklone - originalne tetovaže kakve imaju naši YouTuberi.

Posjeti joomboos.24sata.hr