Gdje je najbolja: Maddie Ziegler žari i pali scenom u spotovima Sie!

Maddie Ziegler postala je simbol za spotove popularne pjevačice, čiji su spotovi, malo reći posebni.
Vidi originalni članak

To da Sia i Maddie odlično surađuju već niz godina nije tajna. Postale su moćan duo koji žari i pali glazbenom scenom, a nekako smo očekivali da ćemo u prvom sljedećem spotu vidjeti mladu Maddie u glavnoj ulozi. 

Početak njihove suradnje počeo je sa snimanjem spota za pjesmu ¨"Chandelier". Naime, Maddie smo mogli vidjeti u popularnom TV showu Dance moms koji je s prikazivanjem krenuo 2011. godine, kada je mlada plesačica imala samo devet godina. A onda četiri godine kasnije, kada je Maddie napunila 12, na Twitter joj je došla poruka od Sie.

- Veliki sam fan show-a Dance moms i želim da budeš u mojem video spotu za pjesmu "Chandelier"stajalo je u poruci.

Wow, koja dobra poruka. Isprva Maddie je mislila da je to sve nečija loša spačka, no pokazalo se da nije tako. 

via GIPHY

Nakon Chandelier-a ovaj duo snimio je zajedno spotove za pjesme "Elastic Heart", "Big Girls Cry" i "Cheap thrills", "The Greatest" koji su nas totalno oduševili. Zato nas ni ne čudi kada smo vidjeli Maddie u novom spotu kreativne pjevačice za pjesmu "The Rainbow"

Trenutno Maddie ima 15 godina, a njezin ples gotovo je savršen. Kada pleše imaš osjećaj da je na pozornici cijela grupa plesača, a ne samo jedna osoba - ona. 

Karakteristična plava kratka perika i body boje kože okarakterizirali su ”Chandelier”. 

via GIPHY

Slično je izgledao i spot za pjesmu ”Elestic heart”, no ovaj put Maddie pravi društvo glumac Shia LaBeouf koji se nalazi u kavezu. 

via GIPHY

Plava perika i body boje kože ovjekovječili su još jedan spot - "Big girls cry". 

via GIPHY

Crno-bijela perika označila je spot "Cheap thrills" i promjenu Maddienog izgleda.

via GIPHY

Za pjesmu "The Greatest" Maddie je nosila crnu periku i tamno zeleni bodi, a na licu ima razmazane dugine boje. Ovu pjesmu i spot Sia je posvetila žrtvama pucnjave u Orlandu. 

via GIPHY

A kao što smo rekli, nedavno je izašao spot za pjesmu "The Rainbow" koja je službena pjesma animiranog filma ”My Little Pony". U ovom spotu vraćamo se na crno-bijelu periku i raznobojni motivi srčeka na njezinim obrazima. 

via GIPHY

Otkrij nam u kojem ti spotu Maddie najbolje pleše? Bi li i ti volio/lja tako dobro plesati?

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Posjeti joomboos.24sata.hr