Ghosting: Kako to radi koji horoskopski znak?

kyliejenner / instagram, O'Connor/Press Association/PIXSELL
Svaki znk zodijaka ima svoj način da ti ostavi "seen"
Vidi originalni članak

Ako ne znaš što je ghosting, ujedno je vrlo jednostavno i komplicirano. Ghosting je kada netko bez razloga s tobom prekine svu komunikaciju iako ste već bili emocionalno povezani. 

U modernim vezama, više strahuješ od toga kada će te netko ghostati, umjesto hoće li te netko ghostati. Cosmopolitan je našao razloge zašto se svaki horoskopski znak predomisli i jednostavno prestane odgovarati na poruke kao da nikada nisi postojao. 

OVAN

Ovan se prestane interesirati za tebe jednako brzo kao što mu i postaneš zanimljiv - pitanje je sekunde. Impulzivni su i spontani, ali čim stvari postanu malo kompliciranije ili dođe do konflikta, odmah se povlače. Ovnovi su izmislili ghostanje. 

Kako izbjeći ghostanje: Ovnovima je bitno da ih držiš u neizvjesnosti, stalno s njima radi nešto novo i zadržat ćeš ih. 

BIK

Bikovi su jako lojalni i čim s njima izgradiš stabilnu vezu, učinit će sve da ju održe i njeguju. Kod njih je sve ili crno ili bijelo što se tiče romantike, pa ako ti Bik kaže da s tobom ne želi ništa, shvati to vrlo ozbiljno.

Kako izbjeći ghostanje: Jednostavno se nemoj petljati s nedostupnim Bikovima. Jedini način da pobijediš borbu bikova je taj da ne sudjeluješ.

BLIZANCI

Svatko tko se upušta u vezu s Blizancem mora imati na umu da je vrlo moguće da samo nestanu. Njihov znak je najpoznatiji po tome da se jako brzo predomisle. Ne pokušavaju te zavarati, nego im jednostavno vrlo brzo sve dosadi. Puno im je lakše da samo nestanu, nego da moraju objašnjavati zašto. 

Kako izbjeći ghostanje: Uzmi taj rizik i nadaj se najboljem. Ako ostanu uz tebe, onda znaš da je vaša veza čvrsta. S druge strane, blizanci su oni koji će uvijek tu i tamo uletjeti u tvoj inbox nenadano. 

RAK

Rakovi su užasno osjetljivi. Imaju oklop i teško im je otvoriti se. Jedan od njihovih najgorih strahova je nepotrebna ranjivost, pa te ghostaju prije nego što se previše vežu s tobom. S druge strane, jedino što traže je iskreno partnerstvo na koje mogu računati.

Kako izbjeći ghostanje: U ranim fazama veze mu daj prostora i do znanja da je u redu biti emocionalan. Kada Rak zna da je siguran, neće ghostati. 

LAV

S Lavovima su prvi spojevi uvijek savršeni jer su teatralni i vole zabavljati. Jako brzo mogu zaokupiti tvoju pažnju pričama i svojim posebnim talentima. Neki Lavovi su, nažalost, zabava koju ćeš vidjeti samo jednom jer se ne približavaju ni blizu romantici. 

Kako izbjeći ghostanje: Jednostavno dopusti Lavu da bude Lav. Neka ima svoj show. Lavovi traže nekoga tko će im biti više nego partner - traže nekoga tko će biti njihov fan. Daj svom Lavu do znanja da je najbolji, pa ćeš dobiti savršenu vezu zauzvrat. 

DJEVICA

Iako su poznati po tome što su dragi, ipak su jedni od najvećih "ghostera" među znakovima zodijaka. Naime, jako rano mogu prepoznati oko čega se ne budete slagali. Radije će odmah nestati nego gledati vezu kako propada. Ako te Djevica ghostala sigurno si bio jako zbunjen jer je isprve ona bila jako investirana u vezu. 

Kako izbjeći ghostanje: Nažalost, ako je Djevica odlučila da vaša veza neće funkcionirati, onda ne možeš baš previše napraviti oko toga. Pokaži svojoj Djevici da ti je stalo s malim znakovima pažnje, pa će vidjeti da je vrijedno ostati u vezi. 

VAGA

Vaga, kao što to njihov znak i govori, uvijek pokušavaju naći savršenu ravnotežu u osobnim vezama. Oni ne žele biti vezani samo jednom vezom. Čim vide da njihova veza postaje previše ograničena, jednostavno će se izgubiti. 

Kako izbjeći ghostanje: Daj im do znanja da podržavaš njihove socijalne potrebe. Ako žele ići na šest uzastopnih happy hour-a, jednostavno ih podrži i idi s njima. 

ŠKORPION

Škorpioni nemaju baš dobru reputaciju. Jako su intenzivni i s njima trebaš biti oprezan. Čim izgrade emocionalnu vezu, teško se odvajaju. Svoje srce će zaštititi na sve moguće načine, što ih čini savršenim "ghosterom". 

Kako izbjeći ghostanje: Nije lako promijeniti Škorpionovo mišljenje, ali su savršeni u stalkanju jer te jednostavno ne mogu preboljeti. Definitivno će ti gledati sve Insta storyje bez obzira koliko ste davno prekinuli. 

STRIJELAC

Strijelci žele istraživati, putovati i učiti, pa neki sam njihov karakter smatraju ghostanjem. Oni jednostavno nestanu, pa ne bi trebao shvaćati njihov bijeg previše osobno. 

Kako izbjeći ghostanje: Podržavaj ga u njegovoj avanturističkoj prirodi. Htjet će s tobom izgraditi budućnost, ako si spreman biti njihov kopilot.

JARAC

Jarci ne žele ulagati u vezu u kojoj ne vide budućnost, pa ako im nešto zasmeta ili smatraju napornim, vrlo brzo će izgubiti interes. 

Kako izbjeći ghostanje: U vrlo ranim fazama veze im reci što točno želiš, pa da mogu odlučiti žele li ulaziti u vezu s tobom. Jako poštuju iskrenost, pa im uvijek govori istinu. 

VODENJAK

jako im je bitna jednakost i ravnoteža, ali jednostavno to ne mogu primijeniti na veze. Savršeni su "ghosteri" jer ne znaju žele li stvarno ulaziti u vezu ili što uopće osjećaju. 

Kako izbjeći ghostanje: Ako primijetiš da se Vodenjak udaljava, budi direktan i pitaj ih u čemu je stvar. Najlakši način da dobiješ odgovor je da ih spontano napadneš. 

RIBE

Ribe su jako emocionalne i suosjećaju sa svime. Naime, mogu vrlo brzo postati opterećeni svime time, pa te mogu ghostati. 

Kako izbjeći ghostanje: Ako vidiš da su se povukli u sebe, nemoj ih smetati. Jednostavno ih pusti da dođu sebi i uživaj u posljedicama. 

Posjeti joomboos.24sata.hr