Giba i Mika napokon postali žene, Rada: 'Tako su rođeni'

screenshot/youtube
Ostvarila im se dugogodišnja želja. Braća Mika i Giba sada su žene.
Vidi originalni članak

Blizanci iz Male Plane kod Prokuplja, nekadašnji natjecatelji Big Brothera i Zadruge, Giba i Mika Vasić ostvarili su svoj san. Promijenili su spol i postali Ivana i Ana Nikolić, ekskluzivno saznaje Kurir

Vijest stiže u trenutku kada je ekipa iz Kurira uhvatila vjenčanje jedne od njih. Naime, Ivana se udala u blačkoj općini kod matičara za Nijemca.

Ivana je imala sve potrebne dokumente za udaju te je zbog toga mogla sklopiti brak s izabranikom jer je procedura takva, objasnila je matičarka Kuriru. 

Majku Radu mnogi su pitali kako se nosi sa odabirom svoje djece, ali uvijek odgovara kako su njena djeca "tako rođena."

Rade i Rada Vasić inače imaju šestero djece, a najmlađi su upravo jednojajčani blizanci Dragutin zvani Giba i Miroslav zvani Mika, koji su s roditeljima ušli u BB kuću. Obojica su frizeri za žene.

Tata Rade je zbog posla otišao u Njemačku, gdje i danas dio obitelji Vasić živi. Rade zarađuje i kao glazbenik, svira sa svojim bendom "Crni Gavrani".

Blic piše da su blizanci iskoristili cijeli honorar koji su dobili sudjelovanjem u Zadruzi kako bi promijenili spol. Kako prenosi Blic, Mika i Giba su i ranije pričali o tome kako bi željeli promijeniti spol.

Pogledajte na linku kako sada izgledaju. 

Posjeti joomboos.24sata.hr