Gloria odgovorila: 'Jesam li izašla iz JoomBoosa?'

only_berger/Instagram
Fanovi su se pitali, a Gloria im je u novom videu i odgovorila...
Vidi originalni članak

Mnogi od vas su se pitali zašto se Gloria Berger više ne pojavljuje na JoomBoosu. Neki su pomislili da je možda izašla iz JoomBoosa ili se nešto dogodilo, a sad vam donosimo i odgovor na to često postavljano pitanje, na koje je i Gloria odgovorila u svom novom YouTube videu.

Gloria je u videu pokazala screenshot pitanja jednog fana kojeg je zanimalo je li izašla iz JoomBoosa, na što mu je ona, kao i svima koje to zanima, odgovorila sljedeće:

'Jednom JoomBoosovac, uvijek JoomBoosovac'

"Ja za JoomBoos trenutno ne snimam, kao što ste mogli zaključiti. Ali, kako da vam sad objasnim što se događa... Ja trenutno ne snimam za JoomBoos jer se trenutno ne osjećam kao da trebam snimati ondje, ali, dobra vijest je da nisam izašla iz JoomBoosa... Ja jednostavno više nisam baš društvena osoba, zato ne odlazim u studio na snimanja, nego mogu snimati sama, ako to želim. No, ako ste pomislili da smo JoomBoos i ja u nekim lošim odnosima, to nije istina. Ja vam uvijek kažem: Jednom JoomBoosovac, uvijek JoomBoosovac", ispričala je Gloria i kratko objasnila o čemu se radi.

Odlučila je uzeti pauzu i trenutno se posvetila nekim drugim stvarima i snimanju drugačijih tipova videa koji je zanimaju, ali je još uvijek dio JoomBoosa, a odnedavno je, priznaje, opet postala jako bliska s JoomBoosovcem Marcom Cuccurinom, s kojim se redovito čuje.

Kako će se dalje razvijati ova priča? O svemu ćemo vas obavijestiti na vrijeme!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr