Hana Hegedušić opet uvjerljivo pobjedila: 'Ista si Whitney Houston, bravo'!

Olivia Rodrigo Instagram
Nedjelja je uvijek zabavnija uz ''Tvoje lice zvuči poznato''
Vidi originalni članak

Prošle nedjelje nas je Hana Hegedušić natjerala da se zapitamo je li se na pozornicu zaista popeo Mladen Grdović. Genijalnom transformacijom osvojila je prvo mjesto, a ovaj put joj je isto pošlo za rukom te je opravdala svoj status pobjednice. Jedan od najvećih hitova Whitney Houston, ''I will allways love you'' Hana je izvela besprijekorno zadivivši žiri svojim vokalnim sposobnostima i zbog toga zasluženo i pobjedila.

Uz Tomu in der Mühlena, Sandru Bagarić i Gorana Navojca kao gostujući član žirija transformacije osmero kandidata je ocjenjivala i poznata glumica Ecija Ojdanić. Zvijezda hit serije ''Zlatni dvori'' ususret emisiji je izjavila: ''Ovo je omiljeni show moje obitelji, a s obzirom na moje pjevačke sposobnosti, ovo je najdalje što ja mogu doći, kao članica žirija.'' 

Filipa Dizdara vidjeli smo transformiranog u Jasmina Stavrosa. Veselio se ovom zadatku, iako pjesmu ''Dijamanti'' nikada nije pjevao, dobro je proučio svaki pokret popularnog pjevača jer je vjerovao da će mu glumački moment biti u ovoj izvedbi najteži. 

Lana Jurčević nakon Shakire se pretvprila u muškarca i bila je odlična u izvedbi Boney M ''Daddy Cool''. ''Sve što sam isticala da bi voljela probati u showu, događa se već u ovoj, drugoj epizodi.'' – izjavljuje Lana koju je maska dovela do apsolutne neprepoznatljivosti i poveznice s njom.

Zabavan je bio i Damir Kedžo s imitacijom Petra Graše koji je zapjevao jedan od njegovih hitova, pjesmu ''Moje zlato'' za klavirom, a na pozornicu showa stao je i King Africa zahvaljujući Filu Tilenu koji je za ovu transformaciju morao 'nabaciti' koju kilu i postati deblji no ikad i takav zapjevati na španjolskom njihov hit ''Bomba''.  

Duplu dozu Severine dobili smo od Žanamari Perčić i Ane Maras Harmander - Ana je izvela pjesmu ''Da si moj'', a Žanamari je publiku i žiri osvojila interpretacijom pjesme ''Brad Pitt'', a Madonnu je utjelovio Matteo Cetinski koji se pretvorio u sponzorušu s pjesmom ''Material girl''. 

 

 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr