Hiljson otkrio: 'U Rap Schoolu želimo hrabre kandidate!'

Sandra Simunovic/PIXSELL
Još je nešto više od tjedan dana preostalo do emitiranja epizoda nove, treće sezone JoomBoosova talent showa, Rap School. Ove godine show je dobio novo ime, više nije Rap Camp, a iako su glavna lica ostala ista, Hiljson Mandela, Marin Ivanović Stoka i Fil Tilen više neće biti u ulogama mentora, već će sjesti u stolice žirija
Vidi originalni članak

"Mišljenja sam da se ove sezone show jako promijenio, ali isključivo na bolje. Cijeli je format drugačiji, prije smo i mi, mentori, mogli pomagati kandidatima, a sad se od njih očekuje da dođu već spremni. Moraju pokazati svu svoju ozbiljnost odmah u startu i nema mnogo prostora za pogreške, a samim time, mislim da će i kandidati koji su ozbiljniji i koji su baš zagrizli lakše doći do spotlighta, a onda i do potencijalne nagrade", govori nam Hiljson.

Pobjednika, ili pobjednicu showa, ove sezone ponovno očekuju vrijedne nagrade u vrijednosti čak 150 tisuća kuna, a što Hiljson očekuje od ovogodišnjih natjecatelja? Ozbiljnost, prije svega.

"Očekujem da će biti mnogo ozbiljniji i da će svim zadacima koje dobiju pristupiti ozbiljno. Očekujem da budu konkretniji i samouvjereniji. Jer, u samom startu, kad moraju stati pred članove žirija i pokazati što znaju, postojat će određena doza straha i treme, što je dobro. Ali oni koji su se stvarno pripremili, koji su vježbali i koji žele to živjeti, neće pokleknuti pred tom tremom, već će se izboriti", objašnjava Hiljson, koji smatra da na domaćoj rap sceni nedostaje onih koji će svoje umijeće staviti ispred svega ostaloga.

"Smatram da bi umjetnost, ili ono što ti proizvodiš i radiš, uvijek trebali govoriti za tebe. I zato mislim da nam nedostaje ljudi koji bi se stvarno predali u to što rade cijelim srcem i pokazali koliko toga zaista mogu - dodaje. S ostatkom ekipe i članovima žirija, Tilenom i Stokom, dobro se slaže, priznaje, a super mu je što se sva trojica već dobro kuže jer su zajedno snimali i prošle sezone. 

Kako je to ispalo ove sezone i što su sve međusobno naučili, kakvi kandidati su se prijavili i tko je pokazao najbolje od sebe, a koga je trema 'pojela' odmah na početku, moći ćete pratiti u novim epizodama od 11. studenoga na svim JoomBoos kanalima. Stay tuned, pripremite se za rap bitke godine!

Posjeti joomboos.24sata.hr