Hrvatica Katarina oduševila na njemačkom 'The Voiceu'

screenshot/youtube
U aktualnoj sezoni njemačkog 'The Voicea' natječe se i 21-godišnja Hrvatica Katarina Mihaljević, koja je svojim nastupom oduševila sve prisutne
Vidi originalni članak

U aktualnoj sezoni njemačke inačice pjevačkog showa 'The Voice' natječe se i 21-godišnja Hrvatica Katarina Mihaljević, piše Večernji list. Katarina je na audiciji pjevala pjesmu 'Drivers License' Olivije Rodrigo i tako oduševila publiku i žiri. Članica žirija Sarah Connor joj je prva čestitala, a Katarina je kasnije ušla u njezin tim.

POGLEDAJTE KATARININ NASTUP:

Katarina je rodom s Kupresa, a s obitelji živi u njemačkom Darmstadtu i trenutno je na drugoj godini studija dječje pedagogije. Ovaj je nastup posvetila bolesnoj sestri Ivani koja koja ima Rettov sindrom, rijetki neurorazvojni poremećaj koji se javlja gotovo isključivo u djevojčica.

"Brigu o sestri uglavnom vode mama i tata, a ja im pomažem kad god stignem i gdje god mogu pomoći. Ona, na primjer, jako voli kad si s njom i kad joj pjevaš. Zato sam je jednostavno povezala s glazbom", rekla je Katarina za Fenix Magazin.

Bravo, Katarina i želimo ti puno sreće dalje u natjecanju!

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

Posjeti joomboos.24sata.hr