Hrvatski dres drugi najljepši na Svjetskom prvenstvu

https://www.instagram.com/dragidaks/
GQ je objavio listu najljepših dresova svjetskog prvenstva, a naš dres zauzeo je drugo mjesto. Tko nas je to pobijedio?
Vidi originalni članak

GQ je napravio ljestvicu najljepših dresova svih sudionika svjetskog prvenstva i na prvom mjestu je nigerijski dres.

Iako smo Nigeriju pobijedili na terenu, Nigerija nas je prešišala u oblekici.

Nigerijski zeleni dres oduzeo je našem kockastom dresu prvo mjesto, ali i drugo mjesto dosta je visoko.

Njihov dres bio je rasprodan u par minuta nakon što su ga pustili u prodaju, wow!

Ali definitivno nisu prešišali "Moja Croatia" majice! One su najpopularnije navijačke majice ove godine i osvojile su srca ljubitelja nogometa svih uzrasta.

Svoju možeš zgrabiti sada, na stranici ŽUTI KLIK. Požuri, jer zalihe su ograničene!

- Inspiriran je šahovnicom što ga čini rijetkom ljepotom u nogometu. Hrvatski dres je nešto što bismo zadovoljno nosili i izvan stadiona Od ljudi koji su nam dali kravatu, nije se očekivalo ništa manje. Šah-mat.- piše GQ.

Hrvatska na Svjetskom prvenstvu u Rusiji nastupa u dva različita dresa. 

Jedan od njih je klasična crvena šahovnica, a drugi je vrlo sličan, ali u crno-plavoj varijanti.

Leđna strana dresa nema kvadrata, rukavi su crveni s jedne i druge strane, kao i dio na kojem će biti ispisana prezimena naših nogometaša. Ostatak je potpuno bijeli, osim pripadajućeg broja koji je crvene boje u obje varijante. Hlačice su bijele boje, a čarape plave.

 

Objavu dijeli Ray Hope Soccer Reviews (@rayhopesoccer)

 

Rezervna je varijanta dresa postala je pravi hit. Po uzoru na mnoge reprezentacije te strane i domaće klubove, rezervni je dres prvi put u povijesti crne boje. Radi se o crnoj-plavoj kombinaciji kvadrata te crnoj poleđini. U toj kombinaciji hlačice su crne, dok su čarape crvene.

Na trećem mjestu našla se Argentina, a zatim slijede Peru, Brazil, Japan, Portugal, Švedska.

 Za tri najružnija proglašeni su dresovi španjolske, panamske i senegalske reprezentacije.

 

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna.

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli.

U seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi.

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto, zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre.

I ovaj broj JoomBoos magazina dolazi u dvije različite naslovnice, te super poklonom - originalnim tetovažama kakve imaju naši YouTuberi. Izaberi između tetovaže strijele i palme i budi cool ovo ljeto.

Posjeti joomboos.24sata.hr