Imamo recept za kljukušu od krumpira koju želite probati!

youtube/canva
Ako volite jednostavne recepte koji su ujedno i brzo gotovi, a ne zahtjevaju ni pretjerano skupe ni komplicirane sastojke, imamo nešto za vas! Evo što će vam sve trebati i kako se priprema ova preukusna kljukuša od krumpira
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 500 g krumpira
  • 1 glavica crvenog luka
  • 5 žlica oštrog brašna
  • 200 ml mlijeka
  • 50 ml ulja
  • 2 jaja
  • 2 žličice soli
  • žličica papra

Priprema: 

1. Prvo ogulite krumpir i nasjeckajte ga na sitne kockice. Luk također očistite i usitnite. 

2. Sve ostale sastojke pomiješajte u velikoj zdjeli pa im dodajte luk i krumpir koje ste ranije nasjeckali.

3. Nauljite posudu za pečenje i unutra izlijte smjesu (preporučljivo u kalup veličine 20x40 cm).

4. Pecite oko 20 minuta na 250 stupnjeva.

5. Ostavite da se ohladi 15-ak minuta pa narežite i poslužite. Dobar tek!

Originalni recept pronađite na stranic Coolinarika!

Posjeti joomboos.24sata.hr