Imamo recept za kljukušu od krumpira koju želite probati!
Ako volite jednostavne recepte koji su ujedno i brzo gotovi, a ne zahtjevaju ni pretjerano skupe ni komplicirane sastojke, imamo nešto za vas! Evo što će vam sve trebati i kako se priprema ova preukusna kljukuša od krumpira
Sastojci:
- 500 g krumpira
- 1 glavica crvenog luka
- 5 žlica oštrog brašna
- 200 ml mlijeka
- 50 ml ulja
- 2 jaja
- 2 žličice soli
- žličica papra
Priprema:
1. Prvo ogulite krumpir i nasjeckajte ga na sitne kockice. Luk također očistite i usitnite.
2. Sve ostale sastojke pomiješajte u velikoj zdjeli pa im dodajte luk i krumpir koje ste ranije nasjeckali.
3. Nauljite posudu za pečenje i unutra izlijte smjesu (preporučljivo u kalup veličine 20x40 cm).
4. Pecite oko 20 minuta na 250 stupnjeva.
5. Ostavite da se ohladi 15-ak minuta pa narežite i poslužite. Dobar tek!
Originalni recept pronađite na stranic Coolinarika!