Imaš vremena još samo do sutra: Rap Camp te zove!

Pixsell
Svi reperi i reperice koji žele izgraditi ime, raditi s vrhunskim profesionalcima, snimati album i videa u profesionalnoj atmosferi i osvojiti nagradu vrijednu čak 150.000 kuna - imaju vremena još samo do sutra da se prijave na drugu sezonu 'Rap Campa'!
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Mentori Fil Tilen, Stoka i Hiljson Mandela iz KUKUSa zovu te da se prijaviš na novu, još jaču i još zabavniju sezonu Rap Campa, koja će, kažu, biti "pravi pravcati dernek". Pobjednik ili pobjednica osvaja nagradu vrijednu čak 150.000 kuna, a tvoje repersko ime znat će svi jer je ovaj show odlična odskočna daska za daljnju i vrlo uspješnu karijeru.

"Prošla sezona je bila jako gledana, a sad učimo na pogreškama. Ne priželjkujem nikoga, ali sam siguran da ću pronaći dobru četvorku s kojom mogu dobro i kvalitetno raditi", kaže mentor Stoka, koji se nada i većem broju prijavljenih reperica. Jer, na sceni nam opasno nedostaje ženskih lica, slažu se i Hiljson i Fil. 

Još samo sutra

Prijaviti se možeš na stranici rapcamp.24sata.hr još samo do sutra u ponoć! Požuri, pokaži svoj talent i od rime napravi IME!

Posjeti joomboos.24sata.hr