Incident: Milanovića izvrijeđao Kolindin savjetnik

Goran Stanzl/Pixsell
Nakon sinoćnjeg sučeljavanja na HRT-u, predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića na izlasku iz zgrade izvrijeđao je savjetnik predsjedničke kandidatkinje, Kolinde Grabar-Kitarović.
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Zoran Milanović je novinarima dao izjavu nakon same debate te je spomenuo propali 'Kontinenta', u čijem Nadzornom odboru je bila predsjednica, a nakon toga ga je verbalno napao njezin savjetnik Tomislav Madžar, javlja 24sata.

"Sram vas može biti. I zbog takvog govora i zbog takvog ponašanja", rekao je Madžar Milanoviću, na što ga je Milanović pitao:

"Tko si ti, dečko? Ja ga ne poznajem" te dodao: "To je to. HDZ-ovci se tuku u Saboru, a ne znaju se tući, psuju. Ovako se razgovaraju sa bivšim premijerom. Ja čovjeka ne poznajem. Ovo je jadno."

Što je nakon debate rekla Grabar-Kitarović?

"Svatko ima pravo na svoj stil. Mislim da je puno toga što izgovori neprimjereno, nevezano uz temu, a same teme dotiče se vrlo površno. Što se tiče današnjeg sučeljavanja, nije me ništa pogodilo, navikla sam na sve vrste vrijeđanja", rekla je Kolinda Grabar-Kitarović nakon sučeljavanja o Zoranu Milanoviću, javlja 24sata.

Sve vijesti o predsjedničkim izborima možete pratiti na portalu i YouTube kanalu 24sata.

Posjeti joomboos.24sata.hr