Internet luduje: Jedan od najpoznatijih Hrvata se hvali (golišavim) fotkama s putovanja

Hrvatski glazbeni dvojac za koji zna cijeli svijet kraj uspješne godine je odlučio obilježiti odmorom zbog kojeg im sigurno mnogi zavide
Vidi originalni članak

Najpoznatiji hrvatski čelisti, Luka Šulić i Stjepan Hauser, koji stoje iza svjetski poznatog brenda 2Cellos upravo su završili turneju po Australiji i Novom Zelandu. Prije povratka u Hrvatsku, dečki su odlučili iskoristiti priliku i produžiti svoj boravak na Novom Zelandu. Drugim riječima - potpuno se opustiti.

Tako je "cijenu opuštanja" platila prvenstveno Stjepanova frizura kojom je nedavno, netom prije povratka u Hrvatsku, šokirao svoje obožavatelje.

No, čini se kako su Luka i njegova djevojka Tamara Zagoranski čvrsto odlučili iskoristiti svaki slobodan trenutak i povratak kući odgoditi do zadnjeg mogućeg trenutka. Naravno, to ne bi bilo to da sretni par obožavatelje ne obavještava o najboljim trenucima provedenim na ovoj dalekoj destinaciji.

 

 

 

 

Ipak, sve one su obožavatelji poprilično dobro podnosili, dok Luka na svom Instagramu nije odlučio objaviti fotografiju na kojoj pozira potpuno gol, leđima okrenut kameri. 

"Japanski onsen s pogledom", napisao je čelist u opisu fotografije koja zbilja oduzima dah. Bilo zbog njega ili pogleda, potpuno svejedno...

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr