Iz WhatsAppa poručili: Hakirani smo?!

Pixabay
Oh, ne!
Vidi originalni članak

Iz WhatsAppa upozoravaju korisnike da što hitnije updateaju aplikaciju na mobitelu jer su je hakeri napali, javlja Telegraph.

Izraelski hakeri su pozivom na WhatsApp uspjeli hakirati brojne korisnike. Mnogi to nisu ni skužili jer se poziv jednostavno nakon nekog vremena izbriše s popisa. Nije uopće bilo potrebno da se žrtve hakerskog napada jave na poziv da budu hakirane pa su sad u  javnost poslali upozorenje korisnicima.

via GIPHY

Hakeri na taj način dobiju pristup mobitelu, što znači gledanje svih fotki, čitanje svih poruka, pa sami čak mogu i upaliti kameru. 

Ovaj problem već rješavaju inspektori i odvjetnici, a sve što mi korisnici trenutno možemo učiniti je updaetati svoje aplikacije i nadati se da hakeri nisu baš nas odabrali za svoje žrtve...

POGLEDAJ NOVI JOOMBOOS VIDEO:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

Posjeti joomboos.24sata.hr