Izašao je službeni trailer za drugu sezonu 'Kardashianki'

krisjenner/Instagram
Nova sezona realityja o svjetski popularnoj obitelji Kardashian stiže uskoro, a sada je za nju stigao i službeni trailer
Vidi originalni članak

U novom, službenom traileru za drugu sezonu reality emisije 'The Kardashians' koja stiže 22. rujna, prikazane su nove brige, problemi, ali i 'pobjede' članica ove najpopularnije obitelji na svijetu, piše The Hollywood Reporter

Iako se u traileru spominje kako ćemo "vidjeti nesalomljivu vezu ove obitelji dok cijelom svijetu pokazuju svoj privatni i poslovni život", čini se da su detalji o najiščekivanijoj priči - vezi Kim Kardashian i komičara Petea Davidsona, ipak izostavljeni.

Naime, veza s Peteom je bila prva javna Kimina veza nakon razvoda sa suprugom Kanyeom Westom, i iako se činilo da su prilično sretni, nakon devet mjeseci, romansi je došao kraj.

U traileru, također, možemo vidjeti dolazak nove bebe u slavnu obitelj. Radi se o djetetu Khloe Kardashian i njenog partnera, košarkaša Tristana Thompsona, kojeg im je rodila surogat majka.

Naravno, spomenute su i optužbe za Tristanovu nevjeru s obzirom na to da ju je nekoliko puta javno prevario te da je nedavno dobio dijete s drugom ženom.

"Prolaziti kroz ono kroz što sam ja prolazila je bilo nevjerojatno teško. Jednostavno se osjećam kao riba u akvariju", ispričala je Khloe.

"Samo želim da ova obitelj ima jedan dosadni dan", dodala je.

Kako je Khloe prešla preko ponovne prevare svog supruga, hoće li se Kim i Kanye pomiriti i što se događa s ostalim Kardashiankama, čini se da ćemo saznati tek 22. rujna. 

Poslušajte novu JoomBoosovu navijačku pjesmu!

Posjeti joomboos.24sata.hr