Izbjegavaj ih: Ovi horoskopski znakovi najviše tračaju

_emmachamberlain@instagram
Jesi li jedan od onih koji bi se trebali držati svog posla?
Vidi originalni članak

Baš kao i vrline, horoskopski znakovi imaju svoje mane. 

Ne postoji osoba koja barem jednom nije pričala o nekome iza leđa, ali neki si toliko ne mogu pomoći da to stalno rade.

Your Tango ti donosi tri znaka zodijaka koji su najveći tračeri ikad:

STRIJELAC

Strijelac je onaj znak koji ti konstantno visi na Fejsu i Instagramu, a zna što si napravio čak i prije nego to i napraviš. Ako postoji neka drama, trač ili svađa, Strijelac je u prvom redu i sluša, upija, pa dijeli svima okolo. Njima je u prirodi da prikupljaju nove informacije, da istražuju nova mjesta, nove avanture, a posebice vole gurati nos tamo gdje im nije mjesto. S obzirom da su jako pozitivni i druželjubivi, ne vide loše posljedice svog tračanja. 

BLIZANCI

Pisac, spiker i pogotovo onaj koji se neće suzdržati od tračanja. Sve novo i zanimljivo što saznaju, saznaju prvi i to govore drugima. Naime, oni ne pamte samo informacije, nego i cijele razgovore, a pamte ih mjesecima. Ne piše ti se dobro ako saznaju nešto što ne želiš da znaju o tebi jer će to iskoristiti protiv tebe u najgorim situacijama. Ako ne želiš da pričaju o tebi, promijeni temu. 

ŠKORPION

Škorpioni su savršeni u tome da svoj život drže potpuno privatnim, ali i u tome da znaju sve o tuđim životima. Oni skupljaju informacije o drugima samo kako bi znali jesu li drugi vrijedni toga da im se povjere ili žele li se družiti s tim ljudima. Ako si misteriozan, pokušat će ti probiti zid iako sami ne daju nikome da znaju nešto o njima. Osim toga, mislit će da nešto skrivaš. 

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

Posjeti joomboos.24sata.hr