Jake Gyllenhaal progovorio o spotu za 'All Too Well'

pixsell/youtube/canva
Taylor Swift prošle je godine ponovno izbacila album 'Red' koji se odnosi na njen prekid s glumcem Jakeom Gyllenhaalom i od tada gotovo svi žele čuti i njegovu stranu priče
Vidi originalni članak

U studenome prošle godine, pjevačica Taylor Swift ponovno je izbacila svoj album 'Red' koji je prvotno nastao 2012. godine nakon prekida s glumcem Jakeom Gyllenhaalom. Na novoj verziji albuma se našla i duža, 10-minutna verzija pjesme 'All Too Well' u kojoj se Taylor osvrnula na njihovih 11 godina razlike i druge celebrityje koji su ju ispitivali o njihovom prekidu.

Također, u pjesmi 'The moment I Knew', Taylor spominje situaciju u kojoj je Jake zaboravio njen 21. rođendan. Naravno, od tada su fanovi 'umirali' od želje da saznaju što Jake ima reći na sve to, a sada se on i oglasio piše Her.

Taylorine pjesme i spot za All Too Well Jake je prokomentirao u intervjuu za Esquire. "To nema nikakve veze sa mnom. Tu se radi o njenom odnosu s fanovima. To je njen način izražavanja. Umjetnicima njihova osobna iskustva često služe kao inspiracija i ja to nikome ne zamjeram", ispričao je. 

Također, na pitanje o tome je li poslušao najnoviju verziju albuma 'Red', jednostavno je odgovorio "ne".

No, s obzirom na sve to što stihovi, koji se nesumnjivo odnose na njega, govore o njegovom ponašanju i osobnosti, sumnjamo da bi itko na njegovom mjestu želio poslušati te pjesme, zar ne?

Mislite li da je itekako svjestan da je ovo priča o njemu i o njihovom odnosu ili je stvarno uvjeren da sve to nema veze s njime?

 

Posjeti joomboos.24sata.hr