Jake Paul je zbog svađe s bivšom djevojkom izgubio tisuće followera

Olivia Rodrigo Instagram
Sve je navodno počelo prilično nevino. Poznati YouTuber, Jake Paul, objavio je snimku dečka bivše djevojke Alisse Violet u kojoj ga je optužio da je napao svog asistenta, a sve kako bi obožavateljima pokazao da trebamo paziti jedni na druge. Upravo zbog toga, uslijedila je tužba.
Vidi originalni članak

Nakon što je Jake Paul sa svojih gotovo 10 milijuna subova podijelio snimku u kojoj FaZe Banks u noćnom klubu napada svog asistenta, uslijedio je tornado.

Njegova bivša djevojka, Alissa, nije mu ostala dužna. Zajedno sa dečkom Fazeom objavila je njihovu verziju priče. U sve su uključili policiju, odlučili su ga tužiti, a vjeruju i da su cijelu stvar namjestili članovi Jakeovog Team 10.

- Apsolutno mi se gadi što sve neki klinci će napraviti za gledanost i pratitelje - napisala je Alissa na Twitteru.
No dogodilo se upravo suprotno. Umjesto novih subova, Jake ih je izgubio. I to nekoliko tisuća. Zbog svega, Jake se odlučio ispričati. Nitko nije siguran je l' to napravio zbog njih ili zbog nečega drugoga.

 

- Sada sam naučio da ono što kažem i napravim može jako utjecati na ljude. Moram više pripaziti na to što govorim i na to kako to može utjecati na nekoga - kazao je.
 

 

Ovo je odličan primjer JoomBoos novinara! Ako i ti želiš pisati novosti, kvizove i druge tematske članke za JoomBoos, KLIKNI OVDJE :)  

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Posjeti joomboos.24sata.hr