Jako opasno: Žena ušla u kavez s lavovima i provocirala ih

screenshot/instagram
Policija trenutno istražuje slučaj i pokušava identificirati ženu iz viralnog videa.
Vidi originalni članak

Video u kojem je nepoznata žena ušla u kavez s lavovima u Zoološkom vrtu i provocirala lava kojem je bila doslovno na par metara postao je viralan. I ne, ovo što je napravila nije nimalo pametno ni bezopasno.

Riskirala je i svoj i njegov život

Nepoznata žena ušla je u kavez afričkih lavova u Bronx Zoou, a ostali posjetitelji kratko su je snimili kako riskira i svoj i lavov život. Naime, mnogi su se pribojali da će se dogoditi situacija kakva se dogodila gorili Harambeu, kojeg su djelatnici Zooa morali ubiti kako on ne bi naudio djetetu koje je upalo u njegov prostor.

Internet nije sretan

Na svu sreću, ni životinja ni nepoznata žena tijekom ovog incidenta nisu ozlijeđene, ali policija trenutno istražuje ovaj slučaj.

Pokušavaju pronaći i identificirati ženu iz videa, a njezina nepromišljenost nije nimalo dobro prošla kod ljudi na internetu.

Moglo je završiti smrću

Otkako je ovaj video postao viralan, javili su se i iz Bronx Zooa te izbacili priopćenje. 

"Ovaj njezin postupak ozbiljan je prekršaj i mogao je završiti ozbiljnim ozljedama ili čak smrću. Ograde i barijere su tu gdje jesu kako bi i prolaznici i zaposlenici i životinje bili sigurni. Imamo nula posto tolerancije prema ovakvim prekršajima i nećemo ih nikad tolerirati", rekli su. 

I ovo je stvarno jedna važna lekcija za sve. Nemojte nikad ulaziti u kavez s lavovima. Niti s bilo kojim drugim životinjama.

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

Posjeti joomboos.24sata.hr