James Charles i sve njegove drame prije ove s Tati

jamescharles/Instagram
James ima poprilično dugačak popis ljudi koji ga ne vole...
Vidi originalni članak

Drama, drama i drama! Jedna riječ koja najbolje opisuje svađu između Jamesa Charlesa i Tati Westbrook je upravo ta. Uzdrmala je celebrity svijet, a čini se da joj se ne nazire kraj. No, Tati nije jedina koja je u konfliktu s Jamesom. On je dosad bio u dramama s mnogim ljudima i popis onih koji ga ne vole je podugačak, piše Seventeen. 

Pa, krenimo redom!

1. Zara Larsson

Njih dvoje su već imali svoje drame, a moguće je da će nastati novi konflikt između pjevačice i beauty gurua, jer se James nabacivao njezinom dečku. Zara je priznala kako se javljao i slao poruke njezinu partneru, iako je jako dobro znao da je hetero. James još nije odgovorio na ove optužbe.

2. Ariana Grande

U videu Rylanda Adamsa i Shanea Dawsonam Jamesa su pitali koja je najbezobraznija zvijezda koju je upoznao. Odgovorio je kao iz 'topa' da je to Ariana Grande. Njih su se dvoje upoznali na jednom njenom koncertu. Ariana mu je javila i zahvalila na podršci te ga zapratila na društvenim mrežama. To se nije svidjelo njezinim fanovima koji su joj zamjerili druženje sa zvijezdom punom skandala. Zbog navedenoga ga je odlučila prestati pratiti, a to se Jamesu nije svidjelo, jer je, prema njegovom mišljenju, stala na stranu hejtera i taj potez doživio je kao bezobrazluk.

3. Shawn Mendes

Ono što se dogodilo između Shawna i Jamesa nije bila svađa već jedan veliki neugodnjak. Pjevač je objavio kako live žonglira na Instagramu, a James mu je odgovorio može li s njime tako žonglirati. Odmah nakon komentara Shawn je prestao snimati , a svi su pretpostavili da je to napravio baš zbog Jamesova komentara. Šuškalo se kako se pjevač požalio da mu je neugodno zbog Jamesovih komentara i da ga njima uznemirava. No, nakon nekog vremena se javio i rekao kako su to laži i da ga ponekad Jamesove objave čak znaju i dobro nasmijati. Eh, tko je tu u pravu, više nitko ne zna...

4. Glumci iz filma 'It'

James je jako naljutio glumce iz filma 'It'. Naime, otišao je u kino pogledati film pa nakon toga na Twitteru napisao kako je uspio izdržati samo pet minuta gledajući film i da je već tada vidio koliko je užasan. Kasnije je objavu izbrisao, no bilo je već prekasno. Jedna od zvijezda filma, Finn Wolfhard, upitao ga je što uopće radi na mobitelu u kinu. Kad su svi stali na stranu glumaca iz serije i počeli 'sprdati' Jamesa, brzo je okrenuo priču i rekao da mu je film super, samo što ga nije uspio preplašiti pa je to jedini mali problem. Ups.

Mislite li da je James pretjerao s aferama i hoće li se uspjeti izvući iz ove dosad najgadnije? 

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

Posjeti joomboos.24sata.hr