Jamesa Charlesa napali zbog profila na Tinderu

jamescharles/Instagram
James Charles je nakon skandala s Tati očito imao problema s dejtanjem pa je i on isprobao popularni Tinder...
Vidi originalni članak

Okej, svi znamo kako je Jamesova drama s Tati bila skandal godine. Nakon što su ga optužili da je ''predator'' i da zavodi straight dečke, očito ima problema s dejtanjem.

Jedan korisnik Twittera napisao je da je njegov prijatelj naišao na Jamesov profil na kojem je navodno označio da je žena, a ne muškarac.

Napali ga na Twitteru

Korisnici su nastavili diskutirati o ovom tweetu, a na jedan od tweetova je James Charles i odgovorio jer je pretpostavio da se radi o njemu. U svom tweetu Dustin Dailey je napisao kako ''gay muškarci ne bi trebali na Tinderu stavljati da su žene samo kako bi ''matchali'' sa straight muškarcima''.

Objasnio o čemu se radi

James mu je odgovorio s nizom tweetova u kojim je objasnio o čemu se zapravo radi.

U prvom tweetu je objasnio da se na dejting aplikacija označava kao ''androgynous'' - odnosno netko tko se prikazuje i na muški i ženski način. Dodao je da svaki put kada ''matcha'' s nekim tko je straight, odmah ''unmatcha''.

Nije stao samo na tome. Objasnio je da nije predator ako vodi normalan razgovor s nekim tko ga ''svajpa'' na aplikaciji.

Za kraj je objasnio da je, iako je obrisao aplikaciju, išao na spojeve s gay muškarcima, biseksualcima i onima koji su 'u ormaru', ali nikada sa straight muškarcima.

Mislite li vi da su ga ponovno bez razloga napali?

 

Kupi ulaznice za veliko finale Rap Campa.

Posjeti joomboos.24sata.hr