Janova mama progovorila o teškoj nesreći

Olivia Rodrigo Instagram
Ivana Plechinger Kovačić na svom YouTubeu kanalu ispričala je sve detalje o Janovoj nesreći.
Vidi originalni članak

 

Pjevačica i voditeljica ispričala je kako je njezin sin, YouTuber Jan Kovačić, prošlog petka doživio prometnu nesreću.

"Ovo je bila stvarno teška nesreća" - suznih je očiju rekla Ivana Plechinger i time započela priču o Janu. 

Moj sin Jan je na pješačkom prijelazu bio sa skupinom ljudi, i na njega je naletio policijski auto. - potvrdila je mama.

Kako saznajemo iz videa, Jana je auto odbacio u zrak i na kraju je završio ispod vozila, no iako je imao otvoren prijelom potkoljenice,  i dosta toga po tijelo mu je slomljeno, Jan je preživio. 

 

Ono što je u video rekla Janova mama rekla, svakako vrijedi usvojiti.

Na neke stvari u životu nemamo utjecaja i ova nesretna stvar koja je zadesila Jana i njegovu obitelj je čisti pokazatelj koliko je ova obitelj sretna jer je moglo završiti s fatalnim posljedicama.

Svi koji prate JoomBoos poznaju Jana kao veselog duha ovog kanala, ako je sudeći po riječima njegove mame znamo od kuda je naslijedio biti pozitivan i veseo unatoč svemu.

"Ja odlučujem kako će ova situacija biti plus za nas život. Može biti 0, minus ili plus. Ja biram plus" - ohrabrujuće je rekla njegova mama, koja je unatoč teškoj tragediji vidi i pozitivnu stranu. 

Njegova obitelj je uvjerena kako je Janova duša željela ovako rano proživjeti ovako tešku situaciju, kako bi naučio iz toga i kako bi krenuo u pravom smjeru. 

 

Srećom, naš Jan niti u jednom trenutku ne gubi nadu, pun je pozitivne energije koja će mu zasigurno pomoći da opet stane na noge i vrati se na Youtube kako bi nastavio uveseljavati svoje obožavatelje. 

 

5 koraka kako ostati pozitivan!

  •  napiši listu zahvalnosti
  • prestani jadikovati 
  • pretvori negativno u pozitivno
  • reci nekome nešto lijepo, i širi time pozitivu
  • izrazi se umjetnošću

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr