Jao, bolno: Ovo je najgori način za prekinuti vezu!

fashiongalsz/instagram
Prekinuti vezu je korak koji nam svakako nije lako učinit,i no važno je znati kako postoje bolji i lošiji načini kako napraviti taj velik (i bolan) korak.
Vidi originalni članak

Ako je vjerovati portalu Her, postoji nekoliko stvari koje bismo trebali imati na umu prilikom prekidanja veze kako bi to obje strane što bolje podnijele.

Naime, na studiju psihologije američkog sveučilišta Cornell provedeno je istraživanje nad 600 ispitanika koji su morali odgovoriti koji je najgori način na koji partner može prekinuti vezu.

via GIPHY

Naravno, većina se složila kako je prekidanje preko poruka jedan od najgorih načina s kojim se nitko ne zaslužuje susresti ukoliko je veza bila imalo ozbiljna.

Ipak, ono što pogađa još više osim prekidanja virtualnim putem, je prekidanje radi neke treće osobe.

via GIPHY

Dakle, koliko god nas boljelo ukoliko partner prekine s nama jer nas je prestao voljeti ili mu je jednostavno dosadilo, još više će nas boljeti kaže li nam da je pronašao nekog drugog.

via GIPHY

Nakon takvih prekida ostaje samo bezbroj pitanja u glavi ‘jesmo li dovoljno dobri? Što ta druga osoba ima, a mi nemamo?’

Bez obzira jeli stvarno u pitanju treća osoba zbog koje se veza prekida, bilo bi pametnije taj detalj izostaviti iz razgovora o razlozima prekida.

POGLEDAJ PRVU EPIZODU SAVRŠENOG SPOJA:

Posjeti joomboos.24sata.hr