Javio se konobar kojemu se James Charles upucavao

jamescharles/Instagram
Drama, drama!
Vidi originalni članak

Drama u čijem je središtu 19-godišnji James Charles iz dana u dan poprima sve veće razmjere. Osim što je izgubio milijune subscribera i postao inspiracija za brojne memeove, svakim danom se javlja sve više onih koji su s njim imali neugodna iskustva.

Tako je i konobar iz restorana u kojem je bio na proslavi Tatinog rođendana snimio svoju stranu priče. 

via GIPHY

Iako se u videu nije predstavio, veoma jasno svima daje do znanja da je on konobar o kojem se u posljednje vrijeme puno priča.

Kako je rekao, Charles se za vrijeme večere raspitivao o njemu, a potom su počeli razgovarati na društvenim mrežama. Konobar se, naime, javio Jamesu na Instagramu i rekao kako su mu njegovi komplimenti zapravo laskali. Išao je kod Jamesa u hotelsku sobu, ali naglašava kako je to učinio jer je bio nesiguran oko svoje seksualnosti.

"James se ljubi najgore od svih", zaključio je konobar.

via GIPHY

Nastavili su se dopisivati kad mu je svjetski poznati beauty guru kupio avionsku kartu za Los Angeles. Tada mu je ovaj rekao kako je ipak siguran da mu se ne sviđaju dečki i da može doći u posjet kao prijatelj, ako to Jamesu odgovara.

James mu je tada poništio kartu i uvjeravao ga da je gay bez obzira koliko sam sebe pokušavao uvjeriti u suprotno. 

No, čak ni tada njihova komunikacija nije prestala. Nastavili su pričati, James ga je opet pozvao u LA, konobar je to odbio, James ga je opet uvjeravao da je gay ili biseksualac sve dok se konobar nije odlučio prestati dopisivati s njim. James je sve poruke obrisao s Instagrama kako bi se riješio dokaza.

Oh, drama, drama!

Bilo kako bilo, je li u redu da snima svoju stranu priče baš sada kad je James zbog Tati počeo gubiti subscribere, ako uzmemo u obzir da se zapravo on javio Charlesu i započeo komunikaciju? Nismo sigurni. No, sad kad se Jamesu sve ruši svi su odlučili biti hrabri i progovoriti. Možda je slučajnost. Vjerojatno nije...

Što ti misliš? Tko je u ovom slučaju ispao totalno bezveze? 

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU: 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

Posjeti joomboos.24sata.hr