Jednostavnije ne može: Torta od jagoda i sira!

canva
Ako volite klasične deserte s voćem, ovo je idealan recept za vas! Probajte ovu klasičnu tortu od sira i jagoda koju nije prekomplicirano napraviti i uživajte u pravoj rapsodiji okusa! A još je danas i dan torte od jagoda... Pa, bolje ne može.
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 250 grama petit keksa
  • 125 grama maslaca
  • 500 grama krem ili svježeg sira
  • 250 ml vrhnja za šlag
  • 100 grama šećera u prahu
  • ekstrakt vanilije
  • 500 grama jagoda

Priprema:

1. Kekse usitnite ili kupite već mljevene pa ih pomiješajte s otopljenim maslacem. Utisnite u okrugli kalup za torte prekriven papirom za pečenje pa stavite u hladnjak.

2. Za kremu izmiksajte sir, šećer u prahu i aromu vanilije. U drugoj zdjeli od vrhnja za šlag napravite šlag. Sve sjedinite.

3. U kremu dodajte nasjeckane svježe jagode pa sve stavite na podlogu od keksa. Ostavite u hladnjaku par sati ili preko noći pa uživajte u rashlađenom osvježenju!

Posjeti joomboos.24sata.hr