Od muke je počela plakati: Blogericu napala hobotnica

howlhouse/Instagram
Okej, ako misliš da imaš loš dan, možda nakon ovoga promijeniš mišljenje...
Vidi originalni članak

Blogerica iz Lianyunganga u Kini htjela je snimiti video kako jede živu hobotnicu, a na kraju je hobotnica skoro 'pojela' nju, piše Mirror.

Žena je, željna popularnosti, odlučila snimiti video za blog 'Seven Seas' u kojem je trebala pojesti živu hobotnicu. No, nije ni slutila koliko će stvari krenuti naopako. Hobotnica joj je odlučila uzvratiti istom mjerom, i to kako!

U isječku od 50 sekundi prvo se može čuti kako žena svojim fanovima govori: "Gledajte kako jako siše", dok je pokušavala ukloniti pipak s gornje usne. Ali bol je postajala sve gora, a žena se doslovno počela boriti sa stvorenjem. "Ne mogu je ukloniti", govorila je plačući. 

Nakon što ju je ipak uspjela maknuti sa sebe, na licu joj je ostala rana od ugriza. "Moje lice je unakaženo", zaključila je i dodala kako će je u novom videu sigurno pokušati pojesti! Hmmm, nadamo se kako će sljedeći put imati bolju strategiju.

Ok. Ne znamo što bismo rekli...

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

Posjeti joomboos.24sata.hr