Jenna Dewan je style goals!

jennadewan/instagram
Jennu Dewan smo upoznali još davne 2006. godine kada je odigrala glavnu ulogu u mega popularnom plesnom filmu ‘Step up’, a sa svojim tadašnjim glumačkim partnerom, Channing Tatumom, provela je u braku devet godina
Vidi originalni članak

Ipak, ljubavi između glumačkog para Jenne Dewan i Channing Tatuma došao je kraj nakon devet godina braka, a ta je objava tada poprilično neugodno iznenadila i zatekla fanove s obzirom da se o njima govorilo kao o stabilnom bračnom paru.

Svatko je uspješno krenuo svojim putem i pronašao sreću u ljubavi s nekim drugim, no modni kritičari nisu mogli ne primijetiti kako se modni stil slavne glumice i plesačice počeo mijenjati posljednjih godina.

via GIPHY

Naime, modne kombinacije u kojima se pojavljuje na crvenom tepihu nerijetko više otkrivaju nego pokrivaju, a Jenna posebno voli kombinacije sexy crne kože i čipke. Želi li svojim modnim izričajem poslati poruku kako bivšem suprugu tako i ženama diljem svijeta o svojoj samouvjerenosti te seksualnoj slobodi unatoč propalom braku iza sebe, ostaje nam samo nagađati.

via GIPHY

Portal MarieClaire izdvojio je niz fotografija koje pokazuju kako je modni stil Jenne Dewan s godinama sve više i više sexy:

Posjeti joomboos.24sata.hr