Još malo pa kraj: Raspliće se drama u 'Outsiderima'

Upravo je izašla sedma, ujedno pretposljednja epizoda serije 'The Outsiders'. Pogledajte kako se raspliće najpoznatija teen drama na Balkanu
Vidi originalni članak

 Još malo pa kraj. Ova rečenica najbolje opisuje sedmu, ujedno i pretposljednju epizodu biligvalne JoomBoosove hit serije 'The Outsiders'. Epizodu ekskluzivno možete pogledati na JoomBoos YouTubeu upravo i saznati kako će se glavni lik, Noah, otpetljati iz svoje vrlo zapetljane sudbine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što su on i Elena jedno drugome priznali što osjećaju jedno prema drugome, poljubili se i zapetljali se u ljubavni 'mnogokut', sad je pitanje tko će ostati s kime, a tko će ipak ostati sam. 

Glavna negativka serije, Nina, sada pomalo okreće ploču, a sve su više vidljivi i njezini osjećaji prema Eleni. A onda je tu i Vito koji je jako ljubomoran na Noaha, a jako zaljubljen u Elenu. Baš jako kompliciran teen svijet...

"Mislim da ćemo Elena i ja morati oprostiti Viti za sve što je napravio. Valjda to pravi prijatelji tako rade", govori Noah u jednom trenutku dok se njih troje voze u automobilu.

No, što će mu to točno morati oprostiti, zašto je Noah završio na prisilnom kupanju u Jarunu, što u toj cijeloj priči rade Elena i njezin bivši, Bruno, sve to saznajte u novoj 'The Outsiders' epizodi.

Posjeti joomboos.24sata.hr