Još nije gotova ni ova sezona: Znate li kada stiže novo TLZP?

Official
Treća sezona polako se bliži kraju, a produkcija već vrijedno radi na idućoj...
Vidi originalni članak

Hrvatska publika se sa showom "Tvoje lice zvuči poznato" upoznala prije točno dvije godine. Točnije, krajem prosinca 2014. godina završila je prva, iznimno uspješna, sezona popularnog natjecanja.

Iako se upravo prikazuje treća sezona, Story javlja kako gledatelji uskoro mogu očekivati i četvrtu!

Mora se priznati kako je riječ o neobičnoj praksi jer televizijske kuće u pravilu  izbjegavaju u jednoj sezoni pred gledatelje dva puta izaći s istom emisijom. Na pitanje zašto je ovoga puta drugačije odgovor su potražili direktno kod Nove TV.

‘Nova TV dugi niz godina producira i prikazuje najatraktivniji sadržaj te i ove jeseni donosi već treću godinu zaredom najgledaniji glazbeni show Tvoje lice zvuči poznato. Uz treću, aktualnu, sezonu je u prosjeku više od 736 tisuća ljudi, a emisija ostvaruje 41,5 posto udjela u gledanosti. Tako se i proteklog proljeća Nova TV mogla pohvaliti s najpopularnijom zabavnom emisijom, Supertalent, kao i najgledanijim kulinarskim showom – Celebrity MasterChef. Sva tri jaka projekta kraljevi su svojih žanrova, te su zajedno s domaćim serijama nastalima u produkciji Nove TV, obilježili zabavni program jesenske i proljetne televizijske sheme u 2016.godini’, poručili su im u službenom priopćenju.

Osim toga, potvrdili su kako je u planu snimanje nove sezone popularnog showa i to već iduće godine. Iako nisu potvrdili točan datum, pretpostavlja se da bi već na proljeće moglo krenuti snimanje (a možda i emitiranje?)...

 

No, nemojte se odmah radovati novoj sezoni i novim licima. Radije saznajte što vas očekuje već ove nedjelje u novoj epizodi...

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr