Justin Bieber sutra u 13 sati slijeće u Zagreb!

YouTube/screenshot, canva
Pratimo novosti vezane uz najveći događaj godine
Vidi originalni članak

Svake sekunde saznaje se sve više detalja u vezi dolaska svjetski popularnog pjevača - Justina Biebera.

Sada je potvrđeno i kako Justin sa svojom ekipom od čak 500 ljudi na zagrebački aerodrom Pleso stiže između 13 i 13:35 privatnim avionom iz Beča.

Ono što je svih iznenadilo su prilično skromni zahtjevi za zvijezdu tog kalibra. Jus je tako poželio probati domaće štrukle, jadransku ribu i najbolju pizzu iz krušne peći, a među zahtjevnije molbe spada jacuzzi u kojem se opušta nakon nastupa. 

Osim što će svojim hitovima zapaliti publiku, kanadska megazvijezda će za njih čak i zasvirati gitaru i klavir, a oduševit će ih i svojom vještinom na bubnjevima.

Za svoje live svirke Justin tijekom turneje koristi preko 20 različitih gitara i više od 2000 trzalica izrađenih posebno za njega, na pozornici je postavljeno 15 bubnjeva za koje se tijekom svakog nastupa potroši preko 10 para palica.

Da od ovog talentiranog glazbenika svi posjetitelji mogu očekivati spektakl za pamćenje pobrinut će se i više od 150 osoba koje ga prate na svakom koncertu i koji uključuju prateći bend, pjevače, plesače i druge. Jedan od njih je i njegov omiljeni DJ i prijatelj Tay James koji će nastupiti na after partyju koji organizira poznati klupski program RNB Confusion u klubu The Best.

 

https://www.youtube.com/watch?v=djzDWMy1z7k

 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr