Justin Bieber vraća se s novom glazbom?

justin__.bieber___/instagram
Iako svi u zadnje vrijeme pričaju da je odustao od glazbe, on se ne slaže s tim
Vidi originalni članak

Justin Bieber već dugo nije izbacio novi singl, a o albumu da i ne govorimo. No, čini se kako se nešto novo ipak kuha u njegovoj glazbenoj radionici, a to nam je dao naslutiti hintom na Instagramu, piše Seventeen.

Naime, Justin je ondje objavio video djevojčice koja 'ludi' zato što je saznala da će Justin napraviti malu stanku na Instagramu i zato što već dugo nije izbacio novu glazbu.

Čut ćete me prije nego što mislite

Ispod videa je napisao: "Nemoj vjerovati svemu što čuješ, slatka djevojčice. Od mene ćeš čuti nešto puno prije nego što očekuješ." I čini nam se da je poruka i više nego jasna.

Fanovi su uzbuđeni

Fanovi su, naravno, odmah odreagirali i prilično su uzbuđeni zbog ovoga. E sad, samo trebamo još pričekati da vidimo hoće li se išta realizirati i kakva će nova glazba biti...

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji božićni party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

Posjeti joomboos.24sata.hr