Justin i Hailey su u Kanadi: Navodno planiraju vjenčanje

justinbieber@instagram
Hailey želi crkveno vjenčanje, a ono bi se, navodno, trebalo dogoditi upravo u Kanadi
Vidi originalni članak

Nakon što su proveli neko vrijeme na medenom mjesecu u Italiji, Engleskoj i Švicarskoj, omiljeni celebrity par Justin Bieber i Hailey Baldwin vratili su se u njegovu rodnu Kanadu gdje, navodno, planiraju još jedno vjenčanje, piše Elle. Ovoga puta pravo, pravcato vjenčanje s gostima, tortom, glazbom i svime ostalim.

Prije par dana ih je netko ulovio u Ontariju, a i sama Hailey je na društvenim mrežama podijelila par fotografija iz Kanade. I čini se da bi ondje s Justinom mogla ostati na malo dulji period...

Justinu je želja maknuti se iz Los Angelesa i New Yorka

Nepoznati izvor je za US Weekly nedavno rekao kako je Justin izjavio da želi stvoriti život s Hailey u Kanadi. "Želi se maknuti iz Los Angelesa i New Yorka i cijele te scene", dodao je izvor.

Hailey želi crkveno vjenčanje

Iako već nekoliko tjedana čitamo o tome da se slavni par zapravo već vjenčao, Hailey je navodno rekla kako vjenčanje za nju podrazumijeva crkvenu ceremoniju. Kad bi se to moglo dogoditi? Vjerojatno ćemo sve znati na vrijeme.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Posjeti joomboos.24sata.hr