Justin je otišao sam na putovanje i zabrinuo fanove

gomezlovesbieber/instagram
Justin je na Instagramu objavio da je otišao sam na putovanje automobilom kako bi mogao moliti i razmišljati u miru. Mnogi fanovi pretpostavljaju da je u osamu otišao zbog Selene Gomez.
Vidi originalni članak

Nitko nije bio spreman za Selenin novi hit 'Lost You to Love Me', a najmanje Justin Bieber. Znali smo da se sprema novi album, ali ne i da će prvi singl biti o njezinim emocijama koje je osjećala nakon njihovog prekida. Obožavateljima se pjesma toliko svidjela da se Gomez s njom popela na prvo mjesto Billboard 100 ljestvice hitova.

Otišao je moliti u miru

Novi hit je izazvao pomutnju između fanova Hailey i Selene, ali Justin nije zasad dao nikakav komentar, što mnogi fanovi smatraju da je poruka sama po sebi.  

Otišao je sam na putovanje, a na Instagram je podijelio prelijepu fotografiju jezera okruženog stablima i napisao: "Otišao sam na putovanje sam kako bi se mogao moliti i razmišljati... Vrijeme je da se vratim ženici."

Misle da je otišao zbog Selene

Fanovi su preplavili njegovu objavu komentarima o Seleni. "Otišao je na putovanje bez supruge da može u miru slušati 'Love You to Love Me'", jedan je od komentara.  

"Razmišljaš o Seleni i kako te je njezina pjesma užasno pogodila", napisao je drugi. 

Justin poštuje Selenino sjećanje na njihovu vezu 

Iako nije ništa javno komentirao, izvor je za E! rekao da Justin poštuje Selenin proces nošenja s emocijama nakon njihovog prekida. "Justin je potpuno nastavio i zatvorio to poglavlje svog života, ali razumije da se Selena ima pravo nositi s tim na svoj način. On i Hailey joj oboje žele dobro i da bude sretna", rekao je izvor. 

Što vi mislite, jesu li fanovi u pravu ili je Justinu samo trebao predah zbog užurbanog i stresnog života? U svakom slučaju, blago njemu jer si može dopustiti odmor. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr