Justin odbija snimati pjesme prije vjenčanja s Hailey

justinbieber@instagram
Planiranje vjenčanja može biti poprilično stresan proces, a čini se da će upravo radi toga na neko vrijeme patiti karijera Justina Biebera.
Vidi originalni članak

Čini se kako je Bieber uistinu ozbiljno shvatio prsten na ruci s kojim je zaručio Hailey Baldwin nakon samo nekoliko tjedana veze., piše Seventeen.com

via GIPHY

Naime, odlučio se potpuno posvetiti planiranju vjenčanja tako da neće raditi niti objavljivati nove stvari prije nego li vjenčanje završi. Posljednje što ćemo imati prilike čuti su suradnje koje je ostvario s glazbenicima poput DJ Khaleda, Quavoa i Chance the Rappera, a nakon toga ćemo se morati malo strpjeti.

via GIPHY

Postoji još jedna zanimljivost vezana za Justinove zaruke, a to je da ih navodno njegova mama, Pattie Mallette, nimalo ne podržava. Njezino je stajalište kako je Justin donio brzopletu odluku i da je premalo vremena proveo s Hailey u vezi da bi znao kako je spreman za brak.

Slažeš li se ti s njegovom mamom?

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Posjeti joomboos.24sata.hr